"Supermarket" na Old Trafordu, penal spasao Junajted!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 04.04.2017.
22:53
Izvor: Sportske.net

Everton na tren od pobede protiv Junajteda, na kraju penal duboko u nadoknadi, Ibra spasao svoj tim, ali Liga šampiona je daleko. Barnli, Votford i Lester blizu opstanka.

EPA/NIGEL RODDIS
EPA/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

Votford je protiv VBA imao šansu da novom pobedom stigne praktično pred vrata opstanka, i počelo je sjajno za "Stršljenove". Sjajnim golom nekadašnjeg Milaniste Nianga, domaćin je poveo.

Bolju igru su krunisali na startu drugog dela, kapiten Dini je duplirao vođstvo, "Begisi" su se očigledno potrošili u prethodnim mečevima. Doduše, u takvoj su poziciji da ne mogu ni gore, ni dole, završiće u sredini tabele.

Naser Čadli je promašio priliku da stvari učini zanimljivim.

Do kraja je domaćin ostao sa desetoricom, bez isključenog Britosa, ali to nije promenilo ništa. Votford je sada na +10 u odnosu na najugroženije timove i čeka ih mirna završnica sezone.

Lester koji je u sjajnoj seriji je ugostio Sanderlend koji je na pragu Čempionšipa. Prvu šansu je imao Hut, ali je Džordan Pikford sjajno intervenisao.

Do kraja poluvremena Demarai Grej je mogao da donese prednost šampionu, ali su "Crne mačke" izdržale do poluvremena.

U nastavku ipak Lester nastavlja seriju pobeda, verovatno šalje i Mojesa usput u drugu ligu. Islam Slimani glavom i Džejmi Vardi su za desetak minuta rešili utakmicu, Lester ne može da prestane da pobeđuje i sada je opstanak baš blizu.

Stouk je imao prvu šansu u Barnliju, Marko Arnautović to može i bolje, nije se snašao u sjajnoj situaciji. Nije bilo puno prilika, čak su "Grnčari" bili opasniju, ali zna se kakva je tvrđava stadion Barnlija. Posle sat vremena, domaćin vodi, Džordž Bojd posle akcije Hendrika dovodi Barnli do prednosti.

Ispostavilo se da je to bila odluka, Barnli na +8, i za njih je opstanak sve bliži!

Junajted po običaju počinje mučenjem, bilo je možda par uzbuđenja u prvih dvadesetak minuta, ali ni povratak Ibre nije doneo pravu igru "Đavolima".

A onda šok, prva akcija "Karamela", posle kornera koji je izborio Miraljas, Jagelka je iz gužve uspeo da kroz noge De Hee dovede goste do prednosti.

Do poluvremena, najbolju šansu za izjednačenje imao je Erera, pogodio je stativu, odlično je intervenisao Robles.

Izveo je Everton par opasnih kontri, domaćin jalov, na poluvreme gosti odlaze sa prednošću.

U drugom poluvremenu je ušao Pogba, Erera je otišao na levog beka...

Pogba je pogodio prečku posle sat vremena, domaćin je bio blizu izjednačenja...

Junajted je postigao gol, Ibra je pogodio mrežu, ali je bio u ofsajdu, makar tako su mislile sudije, iako je izgledalo drugačije.

U finišu, penal za Junajted, crveni za Ešlija Vilijamsa koji je rukom zaštitio gol. Ibra je bio precizan, bod na kraju, ali realno, malo je to za "Đavole" koji su daleko od Lige šampiona i moraju težim putem, eventualno preko osvajanja LE.



Votford - VBA 2:0
Lester - Sanderlend 2:0
Barnli - Stouk 1:0
Man Junajted - Everton 1:1

Sutra:

Arsenal - Vest Hem 20:45
Hal - Mildsbro
Sautempton - Kristal Palas
Svonsi - Totenhem
Čelsi - Mančester Siti 21:00
Liverpul - Burnmaut

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

125 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
AstorRed
Wednesday, 05.04.2017
10:32

Cisto da se vidi gde ste u odnosu na LIVERPOOL!Sta bi bilo tek da je lfc ulozio toliko para ..murinjo prs'o ne zna da skine pritisak sa igraca ,jos ih on krivi a jedini krivac je on i njegov stil koji nema F od Fudbala..ako to moze da se nazove stil ..

avatar
HHadzimontagic
Wednesday, 05.04.2017
10:30

Znamo svi Murinjov fudbal, on odma napadne protivnika i ne prodje pola sata igre a Junajted vodi 3:0, a tako Murinja dozivljava Pingvin. Samo ne znam u kojoj je bolnici Pingvin, rado bi ga posjetio. Junajted je losa ekipa, Junajted ne igra u Evropi nista bolje.Proci ce 25godina a Junajted nece osvojiti ligu. Murinjo od Junajteda napravio rudarsku ekipu.

avatar
MANUTD
Thursday, 06.04.2017
18:00

Dodji u LL, tamo resavam takve slucajeve.

avatar
Скаузерлија
Wednesday, 05.04.2017
10:24

Највећи проблем Јунајтеда је тај што им је најкреативнији играч Ибрахимовић. Немају класичну десетку и игра им има смисла, донекле, у првом полувремену а у другом полувремену када ,, уђе вода у уши '' се игра бунарење па ако уђе лопта у гол - уђе. И тако целу сезону. Михтаријан је та креативна десетка у Јунајтеду а Мата и Руни би требали да буду те бекап опције али ниједан изгледа није ,, у елементу ''. Мурињу је битније да му 7 играча чува 0-0 а да се нада да ће неко на индивидуални квалитет да му постигне гол за победу. Заиста бих волео да у Јунајтед дође неки менаџер који воли да напада, да се надиграва, да игра фудбал и да ужива чисто да се сетим Јунајтеда и у тој улози.

avatar
MANUTD
Wednesday, 05.04.2017
09:42

Nigde komentara o tome kako je Junajtedu ponisten cist pogodak, zanimljivo.

avatar
_mladen_
Wednesday, 05.04.2017
16:18

Sta ces, koliko je samo dao iz ofsajda, mora se vratiti kad tad.

avatar
amigo999
Wednesday, 05.04.2017
08:49

Morinju postaje standard da ga izbace (Real Madrid, Chealsea i sada ce dobiti nogu od Man Uniteda)...Ali je svima dobro naplatio....

avatar
saandokkan
Wednesday, 05.04.2017
08:34

Pravi strucnjak je napisao ovaj dio o junajtedu

avatar
djomla1990CFC
Wednesday, 05.04.2017
07:48

Samo da pitam ManUtd sa koliko zadnjih veznih i odbrambenih je igrao Murinjo???Inace,rekao sam ti 100 puta da prvo gledas u svoje dvoriste pa onda da komentarises tudje!I veceras ti je Murinjo pokopao sve tvoje komentare!A kako vidim,od sinoc si na aparatima....

avatar
BenkovackiManitas31*
Wednesday, 05.04.2017
06:05

Bez Ibre bi bili u donjem delu tabele... Treba dovesti Grizmana, Veratija, kompletnu odbranu, novog golmana jer De Gea odlazi, Rodrigeza i Modrica a prodati Pogbu. Kupuj, kupuj

avatar
mrancic
Wednesday, 05.04.2017
03:48

Junajted pratim odavno ,preko 25 godina.Muka mi je da gledam više ovo propadanje.Traje već četiri godine.Branio sam Murinja od početka ali čovek mora da ode.

avatar
HHadzimontagic
Wednesday, 05.04.2017
01:46

Gdje je Pingvin, zna li neko u kojoj bolnici lezi. Zelio bi da ga posjetim. Junajted ide stopama Liverpula, proci ce 25godina, a Junajted nece osvojiti ligu.

avatar
mak_juventino
Wednesday, 05.04.2017
00:53

Ovo je sramota ! Ako ne osvoji EL , Mou treba da dobije otkaz ! Ovaj United je gori nego Moyes-ov !! United na LVG je bio iz druge dimenzije za ovaj !!! Tuzno

avatar
plavaboja
Wednesday, 05.04.2017
00:41

Murinjo je provaljen u PL. Prosto. Ja sam bio skeptican i kada se ono vratio u CFC. Unazadio skroz ova ManU, i njihov kadar nije nista spec. Ima tu dosta toga da se menja. Sto se Murinja tice, mislim da bi sada za njega najbolje resenje bilo da se vrati u Inter

avatar
Blek stena
Wednesday, 05.04.2017
00:16

I još nešto teraj samo teraj švajnija svaka čast na tome moj kukavni murinjo. Ali bre kerik je mrtav čovek koji hoda svaka njemu čast za sve ali neide nemože se protiv prirode.Da se razumemo ni švajni nemože posle povreda previše ali između kerika u sadašnjen stanju feleinija uvek pre švajni.

avatar
SMB
Wednesday, 05.04.2017
00:08

Gubis 0-1, na poluvremenu izbacujes lijevog beka da bi uveo ranjivog Pogbu na poziciju zadnjeg veznog. Ostavljas Felainija kao ubjedljivo najgoreg igraca i opet izbacujes lijevog beka( tada Younga) da bi usao pravi lijevi bek Shaw kojeg si kritikovao nazad 24h, a i dalje gubis 0-1?

avatar
Forza RoSs0neri
Wednesday, 05.04.2017
00:08

Ne znam samo zasto ste rekli da je preko LE tezi put kad se pogleda ko je ostao u LE taj put im je ubedljivo najlaksi vec 2 nedelje sigurno,

avatar
Nikola RED_DEVIL
Tuesday, 04.04.2017
23:59

Kakva kradja, ovo nema nigde...

avatar
Wednesday, 05.04.2017
18:02

I ja kazem. Onako da sudija da bod junajtedu....

avatar
PepGuardiola-Im back
Tuesday, 04.04.2017
23:57

Makar se niz bez poraza nastavlja.Inace Rashford je bolji od Ihenacha i Zezusa.

avatar
RedDevil89
Tuesday, 04.04.2017
23:53

Pod hitno se treba resiti igraca koji nisu kalibar Junajteda. Treba dovesti jos jednog spica i jednu zverinu od zadnjeg veznog. Ako se nekako i dokopa LS, jedino realno preko LE, to ce biti mucno za gledanje.

avatar
Nikola M.
Tuesday, 04.04.2017
23:36

To bi bilo to, nema se više šta očekivati od lige u ovoj sezoni. Za Junajted je kraj. Jedino LE ostaje kao opcija gde polažem najveće nade, ali me ne bi začudilo da i tu izvisimo... Rašford je imao užasno veče, uvek potez više, loša odluka u svakoj situaciji, lako zatvoren i apsolutno bezopasan po gol protivnika. Puno truda i rada treba da se oblikuje njegov talenat. Šta Lingard radi na terenu neka mi neko objasni? Aman zaman, pa ono ne liči ni na šta kako on igra, beskoristan igrač na terenu. Kao muva bez glave jurca, nikakav učinak nema. Neshvatljivo da on uzima mesto bilo kome u ekipi. Kerik i Felaini su ubedljivo najgora kombinacija na sredini. Veoma spor protok lopte sa njima. Katastrofalni centaršutevi Blinda, kao i izvođenje kornera. Jednu dobru loptu nije uputio. Bailiju zaista svaka čast, vrlo dobro odrađen posao. Glup i smotan gol su primili, ne znam kako je Roho dozvolio Džagielki u onoj situaciji da uputi udarac. Veliku odgovornost snosi upravo on. Dva puta gađaju prečku, poništen gol, dve odlične odbrane Roblesa (Blindov slobodnjak i Ererin šut), promašaj Ibrahimovića i par smotanih reakcija u završnici... Dva vezna i dva ofanzivca (najmanje) su moranje na leto. Ekstremno su neefikasna ekipa.

avatar
Paklena pomorandza
Tuesday, 04.04.2017
23:33

Old Drawfford! ....Ono kada potrosis nebrojane milione a kuci imas potignuto golova manje no "velikog" Hala,anbalivable.Moji dragi navijaci Junajteda,jos pre Rimskog carstva jedan pametnjakovic je rekao:Tabela nikad ne laze sto se tice kvaliteta tima.U ovom trenutku,Junajted je skupina preplacenih mediokriteta a na klupi trener izgubljen u prevodu.Razmislite,u koji tim koji pretenduje domacu "lrunu" i vrv evropskog nogometa mogu biti prvotimci "starac" Karik,drvo zivota Felaini i cempionsip igrac Lingart!!!Mozete i vi da dodate jos nekji "superstar",bar takvih je prepun ovaj tim!

avatar
Elliott Roger
Wednesday, 05.04.2017
00:19

Obezglavljena muva Roho, tupavi Smoling, Blind zvani horse tail, Džons ministar zdravstva i Na čelu Sizif koji okrugli Junajted gura ka planinskom vrhu, ali završavaju svaki put u ambisu.

avatar
james sawyer
Wednesday, 05.04.2017
00:58

utd ima previse individualaca,ibrahimovic koji kao i svakom timu pre utd zeli da bude lider,a tu je vec runi koji izgleda da odlazi na kraju,ali ove sezone je bio tu,pogba najskuplji igrac na svetu i to ima veliku tezinu,zeli i on da bude lider i na kraju tu je murinjo koji misli da je uvek u pravu,sve u svemu,jaki igraci,los tim

avatar
Yamarāja
Tuesday, 04.04.2017
23:29

Kakvo očajno suđenje na Old Trafordu, Swarbrick totalno pogubio konce. Premier Liga ima ubedljivo najgore sudije od liga petice.

avatar
MSSZRMK
Wednesday, 05.04.2017
16:09

Spanska liga jos gora,najgora.

avatar
MarkoIvanna18
Tuesday, 04.04.2017
23:27

A nemogu ocima da verujem da je gol ponishten realno nije bilo opsajt, a pogodio bi 2-1..

avatar
Elliott Roger
Wednesday, 05.04.2017
00:20

Šta mu ga dođe to OPSAJT?

avatar
Kajzer
Wednesday, 05.04.2017
17:29

Koliko ti ne znas da trolujes, pa meni je to fascinantno, trol level beginer.

avatar
Padinjak21
Wednesday, 05.04.2017
01:55

Ni ja nisam mogao da verujem kada su protiv liverpool pustili da Man Utd da gol iz ofsajda od dva metra...

avatar
Blek stena
Tuesday, 04.04.2017
23:25

Nažalost i ova sezona je jedno veliko mučenje.Ali baš veliko.I dajte ljudi manite se ćorava posla,kakva crna lš za man.Pa oni nemogu go da daju a ne nešto više.Čak neznan zašto sebe mučim i ovo gledam.Pa bolje u plafon da sam blejao.I da se uđe u lš preko lige evrope ja neznam čemu to?Da opet gledam feleinija lingarda i društvo u lš protiv nàprimer reala.Pa bolje da nedoživim još i to. E to bi me već možda i dotuklo.I nije problem 6 mesto da bar ima nekog pomaka u igri ili da je neko od igrača napredovao a čak se dešava neverovatna stvar za murinja da forsira mladog igrača rašforda ali mrka kapa od njega.Jeste mlad ali bato moj u man si i moraš da kidaš a onaj nezna gde udara.I ništa novo mučenje i kidanje živaca najavljujem za nedelju.Mada mislim da smo bar kadri sanderlend da pobedimo doduše ako damo 2 gola nemora ni pobeda to je već za mene čudo.

avatar
Elliott Roger
Tuesday, 04.04.2017
23:24

Sramota! Junajted je obična lakrdija, Murinjov kukavicluk nema kraja. Ovo je žalosno šta radi Murinjo, gubim strpljenje u vezi njega i ovo nije stil igre koji je nekada gajio Junajted. Ne udje li Murinjo u LS treba mu uruciti otkaz momentalno, a šanse da igramo u istoj su svedene na minimum, minimuma. Ja lično mislim da LS nema sanse da igramo sl.sezone.

avatar
brekbaCh1
Wednesday, 05.04.2017
02:35

Koju taktiku igrali ?

avatar
proyectant
Wednesday, 05.04.2017
08:56

Ja kao Arsenalov simpatizer, mislim da vam je daleko laksi put da je igrate tako sto ce se osvojit LE. Za Arsenal ne vidim kako ce je igrati, al sta je tu je, ne trebamo se oko toga nervirat, oni cak ni ne znaju da mi postojimo... :D

avatar
MUFC14
Tuesday, 04.04.2017
23:20

Jedna od najgorih utakmica ove sezone. Previse zurenja bez veze i bez idejnih centarsuteva. Kretanje u sesnetercu 0 niko ne ulazi na drugu svi stoje staticno i cekaju loptu na tacnu. Na kraju smo mozda i mogli da dobijemo da je priznat 1. Ibrin gol al opet mng brzamo i silimo pre nego sto treba. Top 4 bice tesko ali dalje nije nemoguce ali ako ovako nastavimo da promasujemo sanse i primamo glupe golove nece biti nista od Top4, mada bi vise voleo da osvojimo LE.

avatar
Bane150
Wednesday, 05.04.2017
06:05

Jesi ti neki Englez

avatar
scylla98
Tuesday, 04.04.2017
23:17

Inace, meni se cini da je put ka LS preko LE mnogo laksi nego preko PL.

avatar
Elliott Roger
Wednesday, 05.04.2017
00:24

O čemu ti pričaš? Već sledecu rundu idemo kući! Upamti ove reci pa mi se posle javi.

avatar
VernesDelic8 LFC
Wednesday, 05.04.2017
09:17

Bolje da ne ulazite u LP.

avatar
Tuesday, 04.04.2017
23:16

Чега спасао мајке ти? Па ми други меч у року од пар дана на свом терену не знамо да решимо у своју корист, од 6 логичних ми освојимо тричава 2 (?!) ! Ај бар ЛЕ да освојимо да како тако скинемо ову горчину коју нам резултати из првенства намећу!

avatar
Nikki92CFC
Tuesday, 04.04.2017
23:13

btw onaj Barkli je urnebesan, mogli su dva gola iz kontre da daju ali kako je on postao fudbaler stvarno ne znam.

avatar
Rekobica
Tuesday, 04.04.2017
23:12

Kao prvo ono je bio cist gol ko suza, k je gledao na BT sportu utakmicu videce da je ibra iza linije u kojoj je bio jagjelka ili ko vec..mancester bolji i tu nema dalje, dva puta okvir gola i jos ponisten cist gol pa nije ni cudo sto je remi..Bali je najbolje murinjovo pojacanje uz ibru a Pogba akoliko god da je dobar previse komplikuje i olako pada, ne vredi tih 110 al eto marketing je to..Shaw je zasluzio da igra, pokazao je da je dobar u ofanzivi..Rasford i Lingard klupa a marsijal i mata na teren..rasford ne zasluzuje da se ovoliko forsira, slabo sta pokazuje..Ide mi na zivce ta igra sa tri zadnja vezna.. felaini, kerik i erera ne moze to..trebalo je staviti matu iza ibre da deli lopte jer je on u tome najbolji u junajtedu..

avatar
Milan Petrovic1
Tuesday, 04.04.2017
23:49

Povredjen Mata, kakav Mata?

avatar
Blek stena
Wednesday, 05.04.2017
00:09

Završio je sezenu mata.Povreda.A drugo i da može da igra nemaš ni krila a ni vezistu koji će da da loptu ibri.Rašford i lingard su ti bajo moj čist prosek čak možda nešto i bude od rašforda ali budi uveren da onaj drugi je no coment.Ali totalni no coment.A to su ti naša dva igrača po krilima a na sredini ti je feleini lično i naravno da tu sreće nema.

avatar
Tuesday, 04.04.2017
23:05

Da mi je da se sezona završi da Kerik ode. Užasno je spor. One statistike kako Junajted ne gubi sa njim u ekipi su nebuloze, možda ne gubimo, ali sigurno ne doprinosi napadu, jer ništa korisno nije napravio. Roho i De Hea kao da se ne poznaju, Baili odličan, Blind užas, Jang užas, Rašford užas, Felaini dobar za njegove standarde, Miketarijan užas, Šo dobar s obzirom da ne igra, Pogba solidan posle povrede, Ibra spor, neodlučan, ali boljeg nemamo i može jednim potezom sa riješi utakmicu, Lingard užas, Erera solidan.

avatar
Nikki92CFC
Tuesday, 04.04.2017
23:03

Cestitam momcima sa Teatra Snova veliki bod! Sutra ne pobedjujemo ni mi ni Totenhem.

avatar
Barca4ever
Tuesday, 04.04.2017
23:03

Crni Junajted.

avatar
Bidza i Tridza
Tuesday, 04.04.2017
23:02

I posle neko napise da Junajted ima vise od jednog dobrog tima,imaju i dobre rezervne igrace. Pa ajde nabrojite mi 11 igraca Junajteda a da ne spomenete neku panjinu. Ali bitno je da se niz bez poraza nastavlja.

avatar
Sporske me ugasile
Tuesday, 04.04.2017
23:02

Da se ne uvrede navijaci Uniteda ali njihov tim je izuzetno tesko gledati . S Van Galom je bilo skoro isto ,samo je malo ofanzivniji Murinjo . Oni bukvalno osim Ibre nemaju nikoga ko moze da da gol ,a treba uzeti u obzir da Ibra nije stalno u dobrom raspolozenju ,tako da ja ne znam kako oni misle da se bore za top 4 sa ovakvom igrom u napadu ,mada im je i odbrana klimava . Liga Evrope im je verovatno najbolji put do Lige Sampiona ali i tu ce im biti vrlo tesko jer ce protiv njih svi igrati bez nekog velikog opterecenja . Fali njima igraca na nekim pozicijama,to je sigurno,ali ono sto je jos sigurnije je da im treba pravi trener . Murinjo je najvece uspehe imao s timovima gde nije imao neogranicene resurse ,nije za njega tim gde moze da dovede koga god hoce, to se videlo i s Realom. Chelsea mu je bio dobar ali nije bas ni tu napravio previse .

avatar
Tuesday, 04.04.2017
23:50

Vidi Junajted je sa LVG prosle sezone tamo negde od Marta poce da igra neki fudbal,Murinjo covek ubio Rasforda decko pod pritiskom unisten,isto vazi i za Marsijala vazi isto uspeo je da unazadi dva klinca koji su kod LVG igrali jako dobro!

avatar
Sporske me ugasile
Wednesday, 05.04.2017
17:16

Kod LVG-a nije bio jedan igrac oko koga se sve vrti kao sto je sad Ibra kod Murinja. Zato ostali ne mogu nista da pokazu ,pre svega napadaci ,zato ovi klinci ,sto si ih spomenuo, ne mogu nista da urade na terenu

avatar
mrancic
Wednesday, 05.04.2017
03:52

U prsvu si.Kakva uvreda.

avatar
Kajzer
Tuesday, 04.04.2017
23:01

Prvi put sam gledao Everton jos od utakmice sa Celsijem, i posebno sam obratio paznju na Lukakua, zbog natpisa da bi mogao preci kod nas i ono sto sam video je katastrofa. Koliko se decko lose otvara, vecito stoji iza igraca Junajteda koji je izmedju njega i lopte, a o sebicluku ne vredi ni trositi reci, kad primi loptu ne vidi nista oko sebe, samo cepaj pravo. Junajted solidan, nikakvu spektakularnu igru nisam video, nista specijalno ali zasluzili su vise od Evertona.

avatar
Gorčilo
Tuesday, 04.04.2017
23:44

Lukaku i Barkli su jedni od najprecenjenijih fudbalera u PL. Onaj mali Dejvis može biti veliki igrač jer čini mi se da ima fudbalske inteligencije u njemu kao što na primer nema kod Barklija. Barkli je najbolji pokazatelj koliko je engleski fudbal u krizi (tu mislim na reprezentativni) jer ga svi dižu kao velikog talenta. A takvih ima u Viganu, Roteramu, Derbiju koliko hoćeš.

avatar
brekbaCh1
Wednesday, 05.04.2017
02:30

Buzdovan obican. Nikada necu da razumem ljude koji pricaju da je on Murinjova greska. Uvaljao im ga za 35m doktorski. Oduvek pricam da on nista ne valja..

avatar
Tuesday, 04.04.2017
23:00

Po vašem tekstu Junajted je imao dvije šanse. Dvije prečke, stativa, tri odlične odbrane Roblesa, nekoliko promašaja iz odličnih pozicija, zaslužili smo makar još jedan gol, plus onaj čist gol koji je poništen.

avatar
Dzimi Humuhumunukunukuapua
Tuesday, 04.04.2017
23:00

Kao što rekoh kad smo doveli Murinja, očajan menadžer + klub koji je očajan da se vrati na staze slave je projekat osuđen na propast.

avatar
brekbaCh1
Wednesday, 05.04.2017
02:28

A kad vam Celsijevi navijaci pricali, vi mislite da se sprdamo.

avatar
Dzimi Humuhumunukunukuapua
Wednesday, 05.04.2017
20:14

Nema sta da mi pričaju navijači celsija kad pratim fudbal preko 20 godina i znam kakav je Murinjo trener.

avatar
SAB
Wednesday, 05.04.2017
13:35

Ne pricaj tako ja se secam da si pricao da je Murinjo jedini menadzer koji moze da vam pomogne.

avatar
Bat
Tuesday, 04.04.2017
22:59

mnogo propustenih sansi..kad nece nece..steta sto gol nije pao barem 5 minuta ranije a ovako nije bilo vremena za preokret..pogbu oce ove precke haos..cist gol ibri ponisten

avatar
Gorčilo
Tuesday, 04.04.2017
22:59

Lester u strašnoj seriji. Igraju sad za vikend sa Evertonom i tu će Šekspir kalkulisati jer 3 dana nakon toga gostuju Atletiku u Madridu. Junajted se najverovatnije oprostio od top4. Nisu daleko od top4 ali imaju težak raspored, LE i igru koja ne obećava. Dakle jedina šansa Murinju je LE. Za 3. i 4. mesto će se boriti Liverpul, Siti i Arsenal. Liverpul daleko najlakši raspored ali nakon svih ovih povreda teško možemo biti izraziti favoriti.

avatar
Elliott Roger
Wednesday, 05.04.2017
00:29
avatar
Liverpul Crna Gora
Tuesday, 04.04.2017
22:59

Tuzni Murinjo i njegova igra na X svaki drugi mec :p

avatar
Tuesday, 04.04.2017
22:58

Nije Junajted bio dobar, možda nismo zaslužili pobjedu, ali ovakvo suđenje ja nisam u životu vidio. Opraštam linijskom sudiji ofsajd, ali Beri koji obara Rašforda na metar od sudije a sudija gleda i ništa ne svira, Gaj koji ruši Pogbu i onda se od njega lopta odbija u korner sudija svira loptu za Everton iako je opet na metar.

avatar
_mladen_
Wednesday, 05.04.2017
00:27

Nisu ni Junajtedovi igraci bili cvecke, sudija je gresio na obe strane.

avatar
SAB
Wednesday, 05.04.2017
13:37

Mrzim to kukanje na sudije, lose ste igrali i kraj. Konstantno ste cele sezone losi, dva gola maksimalno dajete na utakmici, a najcesce po 1. Da ste pokazali neku igru pa i da kazes da zalis ali to na sudije je mnogo glupo

avatar
äxwell
Tuesday, 04.04.2017
22:58

Poklon bod od glupsona Vilijamsa..Momak zaboravio da ima golmana iza sebe..Neshvatljivo glup potez tako iskusnog igraca..MU jos jednom pokazao da nema sta traziti u drustvu prve 4 ekipe.

avatar
Nikola RED_DEVIL
Wednesday, 05.04.2017
00:00

Ovo je cista nasa utakmica, a luzerpul ima? pokrali nas kao nikad, nemoj vi da se javljate biju vas ekipe koje su na dnu tabele...

avatar
äxwell
Wednesday, 05.04.2017
22:03

Sine tom luzerpulu gledate u dupe trenutno. I da naravno da ima..Mnogo smo bolji od vas ove sezone i vise zasluzujemo LŠ! ;)

avatar
CZYNWA
Wednesday, 05.04.2017
00:49

Играо ГГ 😀

avatar
La bestia negra
Tuesday, 04.04.2017
22:57

Ko je najbolji strelac lige majko mila kakvo je ono drvo.Jeste da zna ono najbitnije za napadaca da da gol,ali ovo ostalo kriminal na nivou neke poljane iza zgrade

avatar
scofield
Wednesday, 05.04.2017
00:07

Rabadzija :D za u drva :D

avatar
brekbaCh1
Wednesday, 05.04.2017
21:56

HAhah pravo u centar brate :D

avatar
Steffi
Wednesday, 05.04.2017
00:16

To sve govori kakva je liga u pitanju, Premier liga prosle i ove sezone nikad slabija.

avatar
Bidza i Tridza
Tuesday, 04.04.2017
22:56

Tuga,cemer,jad.

avatar
Carina_11303
Tuesday, 04.04.2017
22:56

Hmm da li ce Murinjo ostati ako ne izbori ligu sampiona sledece sezone posle obaranja svetskog rekorda i ukupno 200 miliona za igrace+Zlatan gratis? Raduju se neresenom rezultatu kao da su Arsenal 😂

avatar
Adnan
Tuesday, 04.04.2017
22:55

Ne bih imao problema sa otkazom Murinju ako ne uspije da uzme Ligu Europe i kvalifikuje se za LŠ.

avatar
Chelseamacedonia
Thursday, 06.04.2017
04:27

Mourinho Trener + Pobga + Ibra = osvojite titulu sa 30 bodova razlike. tako je nekako bilo ili?

avatar
Milan Petrovic1
Tuesday, 04.04.2017
22:55

Nije penal spasio Junajted nego je sudija spasio Everton. Ono uopste nije bio ofsajd. Bilo bi lepo da budete realni kada pisete. Ako cete mi uopste objaviti komentar

avatar
_mladen_
Wednesday, 05.04.2017
00:39

Neka, koliko je golova dao Junajted iz ofsajda ove sezone, mora se vratiti kad tad.

avatar
Chelseamacedonia
Thursday, 06.04.2017
04:28

a one 13 poklonjene titule sa Howard Webbom FA ili AF?

avatar
Milan Petrovic1
Wednesday, 05.04.2017
17:20

Pa ako su nekom sudili lose to je Mancesteru druze. Ako imalo pratis PL isto bi rekao, aman

avatar
Tuesday, 04.04.2017
22:55

THE THEATER OF DRAWS!!!

avatar
Tuesday, 04.04.2017
22:55

Nedao bog da ova smejurija od napadaca Lukaku dodje nazad u Celzi,5 puta je ima 1na1 sa igracima Junajteda drvo nista ne zna,napadac za male utakmice,a Junajted preslikan Celzi pod Murinjom,covek definitvno ima negativnu energiju.

avatar
brekbaCh1
Wednesday, 05.04.2017
02:25

Objasnio komentar.

avatar
VernesDelic8 LFC
Wednesday, 05.04.2017
09:20

Ja sam rekao da on nije neki top napadac

avatar
Maestro-Sic-Chelsea
Tuesday, 04.04.2017
22:54

Utd nevjerovatno koliko nema srece sto se sve promasivalo 2 precke... Muronjo bravo podrska za tebe

avatar
Elliott Roger
Wednesday, 05.04.2017
00:33

Junajted nema ništa a ne sreće.

avatar
Chelseamacedonia
Thursday, 06.04.2017
04:30

ne kuzis ti ironiju izgleda.

avatar
lonchy88
Wednesday, 05.04.2017
11:14

Ma mili brate nema reca sa tim nita. To ti je no od pre dva gola kada smo midlzbrou zabili 3 gola a imali jedno 6 sansi, i njegovo glupo radovanje. Sada se sve lijepo vrati. Nama je tako cijele sezone. Pisao sam vec da u europi mozda, bar sto se tice ovih jacih liga niko nije sposoban promasiti sto junajted. Ako se sjecas tekme protiv rostova to vece pisem drugu, da junajted mjesto napadaca treba staviti jedno stupac viine jedno 2 metra na peterac i igrati a njim u napadu umjesto napadaca. Siguran sam da bi npr. Valencija skupio mnogo vise asistencija gadjajuci taj isti komad drveta.