Sulejmanijev prvenac u Jang Bojsima

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 05.07.2015.
18:52
Izvor: Sportske.net

Srpski internacionalac Miralem Sulejmani postigao je prvenac u dresu svog novog kluba na kontrolnom susretu koji su Jang Bojsi igrali protiv drugoligaša Volena. Precizan je bio i Milan Vilotić ali je loptu smestio u sopstvenu mrežu.

bscyb.ch
bscyb.ch

Povezane vesti

Fudbaleri Jang Bojsa u nedelju su odigrali još jednu kontrolnu utakmicu u sklopu priprema za novu sezonu a sparing partner bio im je drugoligaš Velen.

Ekipa za koju nastupaju trojica srpskih fudbalera slavila je rezultatom 5:2 (3:2) a bivši fudbaleri Partizana i Crvene zvezde Miralem Sulejmani i Milan Vilotić istakli su se na različite načine.

Momak ponikao u "Zemunelu" u nedelju je postigao prvenac u dresu Jang Bojsa udarcem sa bele tačke, ali je pored gola upisao i asistenciju za Harisa Tabakovića koji je postigao drugi pogodak za ekipu iz Berna.

Sa druge strane, Milan Vilotić se takođe upisao u listu strelaca u duelu sa Volenom ali je bivši štoper Crvene zvezde pogodio sopstvenu mrežu.

Pre početka nove sezone u švajcarskom šampionatu Jang Bojsi će odigrati još dve kontrolne utakmice a generalna proba zakazana je za 11. jul kada će snage odmeriti sa Štutgartom.

Podsećamo da je ekipa iz Berna nakon završetka prethodne sezone angažovala Miralema Sulejmanija koji nakon mnogobrojnih problema sa povredama nije uspeo da se dokaže u ekipi Benfike.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke