Sukob u svlačionici Barselone koji će uzdrmati Nou Kamp!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 03.02.2020.
17:48
Izvor: Sportske.net

Spekuliše se sa imenima dvojice fudbalera koji su simboli moderne "blaugrane".

EPA-EFE/Alberto Estevez
EPA-EFE/Alberto Estevez

Povezane vesti

Šampion Primere je sinoć savladao Levante rezultatom 2:1 u okviru 22. kola španskog prvenstva. Katalonci nastavljaju poteru za Real Madridom, trenutno ih razdvaja tri boda, ali nove vesti ne daju mnogo prostora za nadu - makar kada je u pitanju timski duh.

Španski As piše da je prošlog utorka po samom kraju treninga u svlačionici Barselone usledio veliki sukob dva velika imena.

Za sada se ne navode imena, ali se spekuliše da su u pitanju Leo Mesi i Đerar Pike,

Vikend pre toga Barselona je doživela težak poraz od strane Valensije na "Mestalji", razlog sukoba je neslaganje oko igre, to jest nerazumevanje na terenu ako je verovati pisanju Asa

Ove sezone Barselona ne liči posve na sebe, smenjen je Valverde za kojeg je par puta sam Mesi stao u odbranu, deluje da će Setijen imati više posla u svlačionici nego na terenu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bádr Hari
Tuesday, 04.02.2020
00:05

haha medijske izmisljotine da ispadne da je kriv moj idol Messi. :D

avatar
Mirjevac
Monday, 03.02.2020
19:09

Hahahaha, uzdrmali klupu, to su samo medijske izmisljotine! Jes da je sad barca malo u stresu i u problemu, novi trener nova igra, i to igra bez spice igraca i bez dembelea, i naravno dodje normalno do razlicitih misljenja, ali nema svadje! Barca ide normalnim tokom! Zidan kad se vratio u real nakon kraceg vremena isto mu nije islo bas naj bolje i imalo je rasprave, ramos i jos poneki sa golmanom belgijancem, tako i Barca ima problema sa novim trenerom i naravno sa povredama igraca! tako da je to na neki nacin normalno!

avatar
GoHardV3
Tuesday, 04.02.2020
00:44

Sto se tesis buraz kad i sam znas da Barselona celu dekadu nista nece osvojiti, doduse tu je uvek neugodni kup slavice cukteras katalonski da se podigne koji trofej :D