Sukob Alegrija i Del Pjera oko Dibale!

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 10.12.2017.
12:31
Izvor: Sportske.net

Odluka stratega Juvea naišla je na neodobravanje legende kluba iz Torina.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Juve i Inter su sinoć odigrali veliki derbi Italije, ali navijači su ostali razočarani, golova nije bilo.

Ipak, zadovoljniji moraju biti "Neroazuri", koji su tokom 90 minuta bili u podređenom položaju, pa se u neku ruku može reći i da su se izvukli sa bodom.

Što se tiče Juventusa, imali su nekoliko dobrih prilika, jedno je i prečka spasla goste iz Milana, a mnogi su zamerili Maksu Alegriju što od starta nije u postavu uvrstio Paula Dibalu.

Argentinac je ostao na klupi, Alegri smatra da ima problema sa fizičkom spremom, ostao je dosledan sebi i Dibali šansu dao tek u poslednjih 15 minuta.

Više o tome u nastavku.




Nakon susreta jedan naspram drugog našli su se Maks Alegri iAlesandro Del Pjero, pred kamerama "Skaj Sportsa".

"Mislim da igrač poput njega nikada ne bi smeo da bude na klupiu ovakvim mečevima", upitno je izjavio Del Pjero.

Alegri je kao iz topa odgovorio.

"To je lako reći kada ne vidite šta se dešava na treningu",bile su reči trenera "Stare dame".

"Fudbal nije kao matematika, nije egzaktan. Važno je da našiigrači ostanu fokusirani na utakmice, da rade naporno i da im ništane odvlači pažnju", dodao je Alegri.

Dibala je sjajno počeo sezonu, ali je njegova forma drastično opalau novembru pa je Maks Alegri odlučio da ga ostavi na klupi i zaveliki derbi sa Interom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

19 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
juvealexx
Monday, 11.12.2017
00:04

Umišljenim interistima samo podsjetnik da su ovako dobar start imali i 2014-2015 negdje do nove godine a na kraju bili 4 ti , , ove sezone razlika je samo ta što imate više sreće nego pameti , a rezultati i način dobijanja gotovo isti , "nesavladivi" handanović i dobar dan icardija , čim handanović malo padne u formi ,ili se ozlijedi bit ćete u velikim problemima , jedina prednost za sada je što ne igrate europska natjecanja pa opet niste ostvarili nedostižnu prednost a da ne pominjem da Juve još nije na svom maksimumu dok Inter bolje od ovoga ne može ,njihova igra je "pročitana" i samo je pitanje dana kad ćete početi prosipati bodove u kontinuitetu

avatar
DEL PIEROO
Sunday, 10.12.2017
19:22

Istog sam misljenja kao legenda, ali Alegri je u pravu, decko nije toliko nedostajao na terenu moglo je sve lakse da se zavrsi Juve imao vise sansi inter se samo branio, posle normalno da ce da kukaju za neki penal ko i uvek al nebitno sve to, utakmica soldina da je pao neki gol tek posle bi bilo feste, Jedini problem jsu neigranje Markzizija i Sandra mesto Asamoe, mnogi igraci su nezadovoljni kad ih Alegri izvede kao npr sinoc Pjanic i osecam da ga nesto bojkotuju ali tek sad vidim da je trener u pravu, mora da se zna ko je gazda makar to znacilo da ce nas Dibala napustiti.. FORZA JUVE

avatar
Sunday, 10.12.2017
14:46

Zasto stvarate pricu kao da je Juve razbio Inter,ali eto,nekako,cudom,Inter ostao neporazen??? Jedina izgledna sansa je precka Mandzukica,Interu nije sviran penal kao suza , Benatia zaustavio loptu ka golu rukom,nenamerno,ali je lopta isla u gol... Stvarno neverovatno ...

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Sunday, 10.12.2017
22:11

Sva sreca da sam gledao tekmu a ti ?

avatar
INTERnacionalist
Monday, 11.12.2017
09:21

..u pravu si ti nije bio penal,po novim pravilima jednom od trojice stopera je dozvoljeno da pripomogne golmanu svojim odbranama!

avatar
Sunday, 10.12.2017
23:18

naravno da sam gledao, jednu sansu imao Juve,ostalo sutirali sa 25 m ... a proveri dal si gledao Juve,ima dosta crno-belih dresova...

avatar
The_Matrix
Sunday, 10.12.2017
14:26

Ne znam sta ste zapeli sa tim kao da je juventus imao milion sansi...igrali su skoro 60 minuta na kontre i polu kontre, imali tu precku koja je dosla posle centarsuta sa 40 metara i nekoliko suteva sa distance. Sto se tice Dibale mogu reci hvala Alegriju sto ga je uveo jer kad je on usao Inter je prebacio teziste na juventusovu polovinu, skoro pa i da nije imao doprinos za 20tak minuta

avatar
Crveno boja ljubavi
Sunday, 10.12.2017
13:46

Posto ne znam igrace licno,ali procitas ti i tamo dosta stvari. Maradona nije voleo da trenira,Zuba je iz izlaska dolazio na treninge,pio kafu dok se drugi zagrevaju,evo za Mesija kazu da ga mrzi da trenira,ima tu jos gomila primera. Juve je veoma retko osvajao LS iz prostog razloga sto ne dozvoljavaju igracima da budu svoji,pa jedna majstorija Ronaldinja koji nece pretrcati 100metara moze resiti utakmicu,nego oni zele 11 igraca da trci napad-odbrana.

avatar
Wizard08
Sunday, 10.12.2017
14:06

pa naravno da zele. kad igrac kao dibala jos uvek nimalo nije nalik ronaldinju,mesiju,zubi a kamoli maradoni to su igraci koji su svoje igracke kvalitete usavrsili mnogo ranije(nego sto su poceli da negoduju) .dibala mora jos mnogo da radi da bi stigao pomenute.

avatar
Crveno boja ljubavi
Sunday, 10.12.2017
14:39

Pa nije to normalno,koji te to klub napada sa 11 igraca da si ti primoran da se branis sa 11? Tipa PSG,Siti,Barsa,Real,Bajern kada napadaju svim silama,to bude 6-7 igraca na protivnickoj polovini (sem kada je tipa 95minut i gube) sta ce tebi Dibala u odbrani,a protivnik te napada sa 3 igraca? Od Reala su izgubili isto kao sto su od Barse izgubili,oce oni sa 2 igraca u napadu da dobiju utakmicu,e pa ne moze i ne treba da dobiju!

avatar
INTERnacionalist
Sunday, 10.12.2017
13:44

..vojska se raspada! Eno i Pjanic 'namaza' Alegrija kad je izlazio!

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Sunday, 10.12.2017
14:10

Ma daj vise dosadan si ok mrzis Juve to je tvoje pravo i nitko ti to ne brani samo nemoj vise tlaciti molim te ko boga

avatar
juvealexx
Sunday, 10.12.2017
14:23

Pokrij se "po ušima" i razguli , sinoć čestito niste zapucali na gol Juventusa a najavljivali bahato pobjedu ,još se pozivate na nedosuđeni penal kojeg nije bilo potvrdila talijanska "moviola" , handanović vas spašava ali čim zaredate sa par loših rezultata raspasti ćete se ko "kula od karata"