Sukijeva "štikla", Jang bojs na korak od titule

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 22.04.2018.
18:33
Izvor: Sportske.net

Lider švajcarskog šampionata ubeležio je nova tri boda i stigao na korak od titule. Miralem Sulejmani upisao dve asistencije u pobedi nad Lozanom, prva je umetničko delo.

Epa/Peter Klaunzer
Epa/Peter Klaunzer

Povezane vesti

Fudbaleri Jang bojsa upisali su 22. pobedu u švajcarskom šampionatu i pet kola pre kraja stigli na korak od titule.

Lider švajcarske Super lige savladao je u okviru 31. kola ekipu Lozane rezultatom 4:1 (3:0) pa pet kola pre kraja ima 13 bodova više u odnosu na drugoplasirani Bazel.

Sav posao na današnjoj utakmici Jang bojs je završio u prvom poluvremenu koje je dobio rezultatom 3:0. Gijom Oaro postigao je prvi i treći, a Kristijan Fasnaht drugi gol za domaće, dok je naš Miralem Sulejmani bio asistent kod drugog i trećeg gola.

Bivši fudbaler Partizana izveo je majstoriju u 18. minutu kada je "štiklom" asistirao Fasnahtu i omogućio mu da zakuca loptu u mrežu.

Dvadeset minuta kasnije Sulejmani je iz prekida "hiruški preciznim" centaršutem pogodio Oaroa u glavu tako da je ponovo saigraču ostalo da uradi lakši deo posla.

Gosti su u 15. minutu nastavka postigli počasni gol, a konačan rezultat postavio je Fasnaht u prvom minutu nadoknade svojim drugim pogotkom na utakmici.

Jang bojs pet kola pre kraja ima 13 bodova prednosti i već u sledećem duelu sa Lucernom na domaćem terenu mogao bi da overi titulu.







Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
R BRANI (A.) MADRID
Sunday, 22.04.2018
18:56

Ovde cu i za Subotica jer na vesti o Sent Etjenu ne mogu. BRAVO, NEVENE!

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Sunday, 22.04.2018
18:41

I Gudelj je dao gol. Gudelj/Maksimovic, Matic (Milivojevic)- Sulejmani (Zivkovic), SMS (Tadic), Ljajic- Mitrovic (Jovic). Sad jos samo odbrana:-)

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Sunday, 22.04.2018
18:40

Nije fer, kad ce vise ti autogolovi? :-D Sulejmani > Suso:-D