Šuker: "Mamići i Vrbanović su nevini, za sad..."

Autor: Beta Beta
utorak 07.07.2015.
20:56
Izvor: Beta

Problemi u hrvatskom fudbalu se nastavljaju, evo šta je na sve imao da kaže Davor Šuker.

screenshot: fss.rs
screenshot: fss.rs

Povezane vesti

Predsednik Fudbalskog saveza Hrvatske (HNS) Davor Šuker rekao je danas su funkcioneri Dinama iz Zagreba, braća Zdravko i Zoran Mamić za tu organizaciju nevini dok se ne dokaže suprotno.

Kancelarija za borbu protiv korupcije i organizovanog kriminala (USKOK) je protiv braće Mamić i izvršnog direktora HNS Damira Vrbanovića pokrenula istragu kao osumnjičenih za primanja i davanje mita i utaje poreza.

"Najvažniji zaključak na sednici Izvršnog odbora HNS-a je da su za nas naši prijatelji Zdravko Mamić i Damir Vrbanović te Zoran Mamić, moj bivši saigrač iz generacije 'vatrenih', nevini do sudske odluke. Pričekajmo odluku, a dotad Savez ima program prema kojem će raditi. Mislimo da nema potrebe da se obavesti Evropska fudbalska unije (UEFA) o tome", rekao je Šuker posle sednice IO, a prenose hrvatske mediji.

Predsedniku Dinama i članu Izvršnog odbora HNS-a Zdravku Mamiću, njegovom bratu i treneru zagrebačke ekipe Zoranu, kao i izvršnom direktoru HNS-a Damiru Vrbanoviću je pre dva dana određen jednomesečni pritvor, zbog sumnje primanja i davanja mita i utaje poreza.

Kontroverzni Zdravko Mamić koji je najuticajnija osoba u hrvatskom fudbalu, ranije je u medijima odbacio optužbe i ocenio da su politički motivisane.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke