Sudija, zbog čega ofsajd?

  • Autor: Boban Filipović

  • 07. maj 2015.

  • 11:28

  • Izvor: Sportske.net

  • facebook
  • twitter
  • email

Katastrofalno loša odluka linijskog arbitra u Sjedinjenim Američkim državama.

Sudija, zbog čega ofsajd?
Njujork Kosmos je trijumfovao minimlacem protiv Otave u prvom kolu NASL (drugom po rangu fudbalskom takmičenju u SAD), a velika prašina podigla se zbog toga što je linijski sudija signalizirao ofsajd kod jedne akcije pobedničke ekipe nakon čega je poništen gol 'čist kao suza'.

Nije ova gruba greška direktno uticala na pobednika budući da je Njujork Kosmos već vodio u tom trenutku, ali jeste za konačan rezultat.

Legendi Real Madrida, Raulu Gonzalesu Blanku, je 'ukradena' asistencija.

Situaciju pogledajte u video prilogu na 00:50.

  • facebook
  • twitter
  • email

Komentari