Sudija priznao grešku - "Sterlingov gol je trebalo poništiti"

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 11.03.2019.
16:59
Izvor: Sportske.net

Englez je obeležio utakmicu protiv Votforda.

EPA-EFE/Phillip Richards
EPA-EFE/Phillip Richards

Povezane vesti

Mančester Siti nastavlja trku sa Liverpulom za novi naslova prvaka Engleske, sigurno je reći da će minimalne greške odlučiti kome sledi zvanje najboljeg.

Potencijalna takva greška se pojavila u susretu na "Etihadu" gde je gostovao Votford, ali ovog puta glavni akter te "greške" jeste bio glavni sudija meča Pol Tirni.

Sudija Tirni je doneo kontroverznu odluku kada je pri rezultatu 0:0 priznao gol Sterlinga za vođstvo početkom drugog poluvremena, iako je pomoćni sudija signalizirao ofsajd.

Međutim, premijerligaši i dalje ne koriste VAR tehnologiju pa nije moglo doći do provere ofsajda u kome se Sterling našao posle proigravanja od strane Aguera.

Engleski San je potvrdio da je Tirni posle gledanja ponovnog snimka priznao grešku i da je ustvari trebalo da dosudi loptu za goste.

Sudije iz Premijer lige nastavljaju sa "briljiranjem" na zelenom tepihu, videćemo koliko to može ostaviti učinka na trku za trofej.

Ostalo je još samo osam kola do kraja sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
dejannk
Monday, 11.03.2019
21:08

Bas me interesuje dje je to priznao, evo pratim sve engleske sportske novine i nidje toga nema samo to nase sportske.net prenesu

avatar
_mladen_
Monday, 11.03.2019
20:03

Sta od ovoga ima bilo ko? Cak iako uvedu var bice jos gore, jer sudije su problem. Imas toliko sudija na terenu i niko ne vidi... Bolje bi im bilo da promene sudije...

avatar
Lav
Monday, 11.03.2019
19:47

Para vrti gde burgija nece..

avatar
InSanity
Monday, 11.03.2019
19:41

Vratice se ovo.