Sudija oštetio Barsu?

  • Autor: Mihajlo Vidojević

  • 21. april 2012.

  • 23:24

  • Izvor: Sportske.net

  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • email

Meč sezone španske Primere završen je na Kamp Nou pre nepuna dva sata a španski mediji već su objavili sliku koja pokazuje da su arbitri oštetili Barselonu kod vodećeg gola Reala.

Sudija oštetio Barsu?
Real je uspeo da uradi ono što su svi navijači madridske ekipe priželjkivali. Svaladan je veliki rival i konkurent za titulu ali ni ovaj "El Klasiko" nije protekao bez sudijskih grešaka.

Slika nije baš najboljeg kvaliteta ali jasno pokazuje da su dvojica igrača Reala bili u nedozvoljenoj poziciji prilikom postizanja prvog gola.

Kedira i Kristijano Ronaldo bili su iza leđa odbrane Katalonaca a kasnije se Nemac aktivirao i postigao vodeći pogodak za Real.

Kako bi rekao srpski narod, "Ako koza laže, rog ne laže". Sami procenite da li su sudije donele pravu odluku u ovoj situaciji.
  • facebook
  • twitter
  • linkedin
  • email

Komentari