Subota za nezaborav, tata Inzagi se rasplakao od sreće!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 27.09.2020.
09:32
Izvor: Sportske.net

Porodica će pamtiti subotu...

EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI
EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI

Povezane vesti

Porodični vikend iz snova, iako nisu bili zajedno, na kraju suze i čestitke.

Oba Inzagija, Simone i Pipo su startovali pobedama u Seriji A.

Simone je imao loše leto kada su u pitanju pojačanja, prvo ih je "ispalio" David Silva, a i dalje nisu doveli igrače koji žele. Zbog toga je sa dosta skepticizma ušao u sezonu, no, doneli su bodove sa Sardinije. Kaljari ima dobar tim, pa su se navijači Lacija plašili, ali ekipa je delovala zrelo i pokazala da je spremna za šampionat, iako će bez novih igrača teško izdržati na dva fronta.

Ali, Pipo je taj koji je rasplakao porodicu.

Naime, nakon dva negativna trenerska iskustva u Seriji A sa Milanom i Bolonjom, on je od Beneventa napravio odličan tim. Prošle sezone su zaista počistili sve u Seriji B, imali 16 bodova prednosti, najbolji napad i najbolju odbranu u Seriji B. Ali, elita je nešto drugo.

baner

Ipak, Benevento je pokazao od čega je napravljen, okrenuli su rezultat protiv Sampdorije u Đenovi i na kraju slavili. Predsednik Vigorito je veoma ambiciozan, mnogo traži, ali spreman je da dovede još par igrača kako tim sa juga ne bi ponovo igrao jedno leto u Seriji A.

Kada je Pipo zvao kući posle meča, otac Đankarlo se gušio u suzama, jer dok je Simone etabliran kao trener, Pipo se još traži i ovo bi mogao da bude početak mnogo većih stvari u njegovoj trenerskoj karijeri.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke