Suarezov najvažniji gol za Barsu

Autor: Stevan Milovanović
ponedeljak 23.03.2015.
11:45
Izvor: Sportske.net

Izgleda da se Urugvajac potpuno privikao na novi klub, s obzirom da je na poslednjih 9 utakmica za klub u svim takmičenjima postigao čak 8 pogodaka.

Beta/AP Photo/Manu Fernandez
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Fudbaler Barselone, Luis Suarez, koji je bio dvostruki strelac u prvom meču osmine finala Lige šampiona protiv Mančester Sitija, izjavio je da mu je sinoćnji gol protiv Reala, kojim je doneo nova 3 boda svom klubu, najvažniji za Barselonu do sada, javljaju engleski mediji.

"Za sada mi je ovo najvažniji gol koji sam postigao za Barsu i još više dobija na značaju jer smo igrali protiv ovakvog protivnika. Svi smo srećni. Znali smo da je ovo veoma bitna utakmica za nas.", izjavio je Suarez za medije.

Bivši fudbaler Liverpula je priznao da njegov tim u prvom poluvremenu nije igrao kao što ume i da nisu imali kontrolu nad mečom.

"U prvom poluvremenu nismo igrali onako kako smo navikli. Ipak su oni Real Madrid, konstantno su vršili pritisak i nismo toliko imali loptu u nogama kao što smo planirali. Međutim, želeli smo to da popravimo u drugom poluvremenu i uspeli smo.", dodao je Suarez.

Barselona sada ima 4 boda više u odnosu na drugoplasirani Real Madrid, ali ima još 10 kola do kraja sezone i Suarez uverava da još uvek ništa nije rešeno.

"I dalje ima puno da se igra. Moramo da se potrudimo da sačuvamo ovu prednost koju imamo u odnosu na Real. Kao i u svakoj ligi, svašta može da se desi ako se malo opustiš.", zaključio je 28-godišnji napadač.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke