Suarez: "Novi ugovor je poklon meni"

Autor: Beta Beta
petak 16.12.2016.
16:47
Izvor: Beta

Fudbaler Barselone Luis Suares rekao je danas da je novi ugovor sa klubom poklon koji je dao samom sebi.

Beta/AP Photo/Francisco Seco
Beta/AP Photo/Francisco Seco

Povezane vesti

"Ovo je više poklon meni nego Barseloni. Više puta sam govorio da klub i ja želimo da nastavimo ovu dobru vezu. Klub zna da sam ovde vrlo srećan i da nisam postavljao nikakve prepreke. Na kraju smo se dogovorili  i to je sada zvanično", rekao je Suarez za "Eurosport".

Bivši napadač Liverpula prešao je u Barselonu 2014. godine. Prošle sezone postigao je 40 golova u Primeri i bio prvi strelac lige, a klub je osvojio titulu. Suares je sa Barselonom osvojio i jedan kup i Ligu šampiona.

"Svaki igrač bi voleo da završi karijeru u klubu u kome je srećan. Ovaj klub ima maksimalne zahteve i nikada se ne zna. Kada se ovaj ugovor završi, imaću 34-35 godina. Moj cilj je da ga ispunim, a onda ćemo videti šta dalje u zavisnosti od mog zdravlja", rekao je Suarez, koji u januaru puni 30 godina.

Urugvajac je potpisao novi ugovor dva meseca pošto je to učinio Nejmar, ali treća poluga "napada MSN", Lionel Mesi još to nije učinio.

"Moje obnavljanje ugovora nema nikakve veze sa Nejmarovim ili Mesijevim. Leo je legenda i on zna šta treba da uradi i da odluči. Mogu da mu pomognem kao saigrač, ali Leo je odrastao i sam će odlučiti. Prijatelji smo i imamo sjajan odnos, ali on je odrasla osoba i sam mora da donese takvu odluku", rekao je Saurez.

Novi ugovor predvidja da je obeštećenje za napadača Barselone Luisa Suareza 200 miliona evra, više OVDE.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke