Suarez kao Mesi, samo još gore - Završni udarac za Bartomeua?!

  • Autor: Milovan Longinov

  • 22. septembar 2020.

  • 17:51

  • Izvor: Sportske.net

  • facebook
  • twitter
  • email

Zamislite da i Luis Suarez izađe u javnost i kaže sve što zna i misli?!

Suarez kao Mesi, samo još gore - Završni udarac za Bartomeua?!
Foto: EPA-EFE/Alejandro Garcia
Tek što se stišala sapunica oko nezadovoljstva i zahteva za transferom od strane Lea Mesija, stiga je nova saga na Kamp Nou, koja bi mogla da bude konačni udarac za Hosepa Mariju Bartomeu.

Iako je ovaj čovek neuništiv, jasno je da broji poslednje mesece, a možda i nedelje, ako Luis Suarez učini ono što namerava.

Kao što smo preneli ranije danas, osim što Urugvajac prolazi kroz  potencijalni pakao zbog ispita italijanskog jezika, na kom je navodno varao, Suarezu je blokiran i transfer u Atletiko Madrid.

Svi mediji juče su preneli da je Urugvajac postigao sve lične uslove sa Atletikom, ali je onda Bartomeu "izdao" i prekršio dogovor, jer je odjednom zatražio od Madriđana obeštećenje umesto da sa Suarezom raskine ugovor i tako mu omogući da kao slobodan ode u Madrid.

Suarez je toliko pobesneo da je zapretio da će za dva dana izaći sa svim u javnost, da će održati konferenciju zajedno sa svojim advokatima, gde će izneti sav prljav veš.

Možete li da zamislite šta bi sve Suarez mogao da otkrije, kao igrač kome je Bartomeu ukaljao ugled i reputaciju?! Ronald Kuman ga je precrtao putem telefonskog razgovora, Suarez je zaštićen ugovorom do 2021. godine i nema šta da izgubi, i na kraju krajeva - može da pomogne svojim saigračima, Mesiju i drugovima i da zada upravi završni udarac.

baner

Novinar Alfredo Martinez otkriva da je Bartomeuov bezobrazluk toliko prevršio svaku meru, da je na sastanku sa Suarezom poručio:

"Možeš da dobiješ raskid ugovora, ali ne možeš baš da odeš gde ti želiš"!

Zamislite situaciju u kojoj pravno Suarez ostaje bez ugovora, pošto ga Barsa proteruje i još predsednik kluba i dalje želi da odlučuje o njegovoj sudbini???

Suarez je besan i ne želi nijedan drugi transfer, ili ide u Atletiko ili ostaje u Barseloni i presedeće na tribini celu godinu i primaće platu do juna 2021. kada će otići besplatno.

Urugvajac je dao reč Simeoneu, postigao je sve lične uslove, dobio je ugovor na dve godine i platu od osam miliona evra i ne želi da dozvoli da mu Bartomeu kalja obraz i kada odlazi.

Navijači su apsolutno na strani Suareza, masovno pozdravljaju ideju da Urugvajac sa svojim advokatima otkrije celu priču, jer veruju da će to biti konačni udarac za najgoru upravu u istoriji kluba.

Ako nas pitate, bilo bi divno da Luis Suarez izađe pred medije i kao čovek kome je ukaljan ugled i koji nema ništa da izgubi, otkrije sve malverzacije, pogažene reče i prljave igre Bartomeuove uprave...
  • facebook
  • twitter
  • email

Ne propustite

Komentari