Suarez drži Barsu u igri, poslao Espanjol u Segundu!

Autor: Aleksandar Obrenović
sreda 08.07.2020.
23:55
Izvor: Sportske.net

Barsa uspela da pobedi u gradskom derbiju.

EPA-EFE/LAVANDEIRA JR
EPA-EFE/LAVANDEIRA JR

Povezane vesti

Pobeda Barselone protiv Espanjola u gradskom derbiju, dovoljno za nastavak nade da mogu do titule prvaka Španije. Bilo je veoma uzbudljivo, na kraju pobeda domaćina od 1:0 (0:0).

Prvo poluvreme je bilo interesantno, a Espanjol nije došao baš da se brani već je i stvorio par ozbiljnijih napada.

Embarba je pretio kada je Ter Štegen uspeo da mu odbrani udarac, a pred kraj poluvremena je i Vilja imao šansu kada je pogodio stativu.

Mesi je imao šansu za Barsu, baš kao i Suarez koji je bio izblokiran iz izgledne situacije. Ipak, moramo napomenuti da je domaćin bio očajan u ovom delu igre.

Da bi kola mogla da krenu nizbrdo po Barsu nagovestio je Ansu Fati koji je loše startovao na protivnika, a nakon VAR tehnologije sudija mu je pokazao crveni karton.

Ipak, iznivelisalo se sve par minuta kasnije. Pol Lozano je dobio crveni karton na drugoj strani, ponvoo nakon intervencije VAR tehnologije.

I onda u 56. minutu gol za Barselonu.

Odlična akcija Barselone, došla je lopta do Albe koji bira fantastično rešenje, a nakon udarca Mesija i karambola lopta dolazi do Suareza koji pogađa za pobedu Barselone!

Espanjol je pokušavao, a imali su i sjajnu šansu preko Dardera koji je sa 16 metara šutirao, ali mu je Vidal odbranio ovaj udarac.

Dakle, Espanjol se seli u Segundu nakon katastrofalne sezone.

   
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Thursday, 09.07.2020
16:40

Barcu cuva i gura njen igrac, dok real guraju sudije i Var, tu je razlika! U previdu znaci da sudije i Var kradu za real! Nisu Suarez i barca poslali Espanjol u sekundo ligu, vec ih je poslala njihova slaba igra i njihova ogromna saradnja sa realom koji ih je sa istim rezultatom pobedio ko i barca, ali uz pomoc sudije! Ima jos da se igra i neka Espanjol bolje odigra i mozda ce da uspe!

avatar
Колатерална Штета
Thursday, 09.07.2020
13:47

Gde su sada oni tendenciozni naslovi, VAR gura Real. Kakav crveni karton je dobio igrač Espanjola, pa to nema nigde...

avatar
BlueBoy84
Thursday, 09.07.2020
06:41

Što manje katalonaca to bolje

avatar
Benz9
Thursday, 09.07.2020
06:15

Hahaha VAR gura Real... Hahahhaha

avatar
Bádr Hari
Thursday, 09.07.2020
00:06

Barsa pobedila jer je veliki Messi genijalnim pogledom uticao na Suareza da postigne gol. :D

avatar
P. S.
Thursday, 09.07.2020
00:03

Užasna igra koja se malo popravila kada je sudija crvenim kartonima raščistio gužvu na terenu, pa je postala očajna. Jedva su dali gol beznadežnom Espanjolu, a uspeli su da odbrane tih 1:0 samo zahvaljujući tome što je Espanjol u potpunosti opravdao seobu u drugu ligu. Gledanje ove utakmice je za mene bio ozbiljan mazohistički poduhvat.

avatar
GoHardV3
Wednesday, 08.07.2020
23:58

Sudija sa nepostojecim crvenim 5 minuta nakon krvnickog starta Fatija, drzi barselonu u igri :D Vidal rukom igra ali to nije penal protiv Barselone, Forca Ref