Stvari otišle predaleko, Junajted za pet minuta "izbrisao" Murinja, zadržali samo jednu stvar!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 25.12.2018.
08:06
Izvor: Sportske.net

Ovo je dokaz koliko su želeli da ga se oslobode...

Instagram
Instagram

Povezane vesti

Nisu časili ni časa, Murinjo je prošle nedelje smenjen nakon najgoreg starta u istoriji PL.

Posle poraza od Liverpula klub je reagovao, moraće da mu isplate blizu 30 miliona evra, pa samo par sati nakon što mu je saopšteno da je bivši, sveže obrijani i nasmejani Murinjo je napustio zauvek Karington.

I onda se, kako pišu engleski mediji desila neverovatna stvar, za pet minuta su zaposleni u klubu očistili Murinjovu kancelariju, sklonili sve stvari koje je ostavio, iako se još nije nazirali da će Solskjer sesti na klupu.

"Klub je bio surov na kraju, sve je spakovano u kombi koji je otišao za 15 minuta, nisu mu dali ni vremena da se na kraju pozdravi sa zaposlenima. Sve njegove slike, trofeji, sve što je imalo pečat trenera izbačeno je u rekordno kratkom roku.

Murinju je inače odluku tog jutra saopštio Ed Vudvard. Mnogi kažu da su zapravi svi odahnuli jer je atmosfera bila toksična.

Ali, šta su zadržali?

U pitanju je Murinjov spisak štopera, jer i Solsker smatra da mora da pojača odbranu i pored ubedljive pobede protiv Kardifa na debiju. Kulibali je otpao, ostaje u Napulju, Nikola Milenković je i dalje u igru, mada na ostrvu smatraju da je za njega prerano.

Slično je i sa Ozanom Kabakom iz Galate, dok Eder Militao iz Porta vredi previše 50 miliona, debitovao je za reprezentaciju, predsednost je što kao i "Bleki" pokriva više pozicija u timu.

Škrinjar i Magvajer su preskupi, pitanje je hoće li se Inter i Lester odreći svojih štopera, a i dalje, najrealnija opcija ostaje Alderveireld čiji će ugovor Totenhem automatski produžiti, ali on ima klauzulu od 30 miliona evra. Ako bi Junajted ponudio ove zime između 40 i 50, verovatno bi ga "Pevci" pustili, pa Belgijanac i dalje ostaje prva meta za štoperske pozicije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bebel
Tuesday, 25.12.2018
16:53

Potpuno razumijem da su sklonili sve što podsjeća na Mourinha.
Čovjek je bio na dobrom putu da uništi klub takve reputacije. Prilično je unazadio klub u relativno kratkom vremenu koliko je proveo u Unitedu, tako da je 30 miliona eura koje su mu isplatili sića prema šteti koju je mogao napraviti da je ostao do kraja ugovora.

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Tuesday, 25.12.2018
12:29

Voleo bih da dovedu Manolasa pre no I Belgijanac je dobar, samo ne onaj Englez, nista nece doneti.

avatar
esadesad samoesad
Tuesday, 25.12.2018
11:36

Ne razumijem ljude koji hvale Murinja, On je trener kojega su fudbalske neznalice uvelicale, nikad Murinjove ekipe nisu igrale lijep fudbal, fudbal koji igraju velike ekipe, to je fudbal na razultat, ako treba igrati kao seljacka ekipa, on ce igrati, samo da se dodje do povoljnog razultata. Ovo sto je Junajted igrao sa Murinjom, to je kao da je Junajted bankrotirao prije Murinjovog dolaska.

avatar
VANDAL_boys
Tuesday, 25.12.2018
10:29

I Aldervajled je prosao svoje najbolje dane, nije vise ni senka od nekad, ceste povrede. Nista toliko odbrana sa njim nece dobiti.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Tuesday, 25.12.2018
09:49
avatar
Jerome Drake
Tuesday, 25.12.2018
09:15

Jedva je čekao Murinjo da ode i da za ode 30 milki..