Strepnja u Madridu, hoće li Marselo biti spreman?

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 24.10.2018.
12:51
Izvor: Sportske.net

Brazilac je napustio teren nekoliko minuta pre poslednjeg sudijskog zvižduka utakmice koja je sinoć odigrana u Madridu.

Epa/Rodrigo Jimenez
Epa/Rodrigo Jimenez

Povezane vesti

Aktuelni šampion Evrope našao je izlaz iz krize u koju je upao i ostvario veoma važnu pobedu u duelu sa Viktorijom iz Plzenja.

Real Madrid nije blistao, jasno je da su problemi i dalje aktuelni, ali je barem ostvaren trijumf i nije stavljen na kocku plasman u eliminacionu fazu elitnog takmičenja.

Domaći su poslednjih nekoliko minuta duela sa šampionom Češke odigrali sa desetoricom, pošto je Marselo napustio teren zbog povrede a strateg Reala više nije imao prava na zamenu.

Dan nakon utakmice u Madridu strepe zbog Marselove povrede i pitaju se da li će Brazilac biti spreman za duel sa Barselonom koji je na programu u nedelju.

"Mundo Deportivo" iz izvora bliskih Real Madridu saznaje da je Marselo dobio jak udarac u mišić, ali da se ne radi o težoj povredi.

To implicira da bi Brazilac trebalo da bude spreman za nastupajući "El Klasiko", mada treba sačekati barem do sutra kako bi prognoze bile merodavne.

Marselo je postigao drugi gol za Real Madrid u duelu sa Viktorijom, a nije sporno da se radi o jednom od najvažnijih šrafova u timu Real Madrida koji posrće na startu nove sezone.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Misosesic
Wednesday, 24.10.2018
20:41

Marselo prilikom proslave gola protiv Viktorije pokazao sta misli o navodnim spekulacijama o napuštanju Real Madrida.

avatar
Los Vikingos
Wednesday, 24.10.2018
16:40

Real mora pod hitno da menja nesto sto se Marsela tice, bolje da ga stave napred da bude krilo jer u defanzivi konstantno pravi ozbiljne kikseve i stalno kasni a na levom beku da bude Nacho ili Regulion i da se vise koncentrisu na defanzivu. Jer ovako ne ide, svaki prosecan Balkanski klub moze Realu da postigne gol-dva kao od sale, a ne ozbiljniji timovi.

avatar
adidas forever
Wednesday, 24.10.2018
13:51

E ako im je još i Marselo neophodan protiv ovakve Barse bez Mesija, onda... :D

avatar
scofield
Wednesday, 24.10.2018
13:27

Marselo, Realov najbolji napadac.