Strašni PSŽ - Tri utakmice, gol razlika 20:0, ali - Mbapeove reči obišle svet!

Autor: Milovan Longinov
utorak 21.07.2020.
21:48
Izvor: Sportske.net

Parižani hvataju zalet.

EPA-EFE/YOAN VALAT
EPA-EFE/YOAN VALAT

Povezane vesti

Pari Sen Žermen je vezao i treću uzastopnu pobedu u sklopu priprema za Ligu šampiona, danas je pao najzvučniji protivnik - Seltik, rezultatom 4:0.

Posle prvog poluvremena bilo je 2:0, strelci su bili Kilijan Mbape u prvom i Nejmar u 25. minutu.

Tek što je počeo meč, Nejmar je sjajnom loptom spojio Mbapea sa golom, pošto je Francuzu samo ostalo da reši situaciju jedan na jedan.

U 25. minutu, Nejmar je sačekao povratnu, uz malo sreće, i promenu pravca od odbitka, pogađa za 2:0, što je bio i rezultat prvog dela igre.

Ipak, najvažnija stvar danas dogodila se upravo u pauzi između poluvremena, kada je Kilijan Mbape na neuobičajeni način dao odmah intervju u kom je potvrdio da će igrati za PSŽ i naredne sezone!

"Želim samo da kažem da sam ja i dalje ovde, da sam deo četvorogodišnjeg projekta. Za sve menadžere, one koji me prate, baš sve... ostajem ovde bez obzira na sve. Želim da pomognem timu da osvaja trofeja i da postanem najbolji na svetu", rekao je Mbape.

U nastavku utakmice, Tomas Tuhel je promenio čitavu postavu, a strelci su bili još Ander Erera u 47. i Pablo Sarabija u 68. minutu.

Podsetićemo, PSŽ je od početka priprema, posle četiri meseca pauze, Le Avru dao devet, Vasland-Beverenu sedam i večeras još četiri gola.

Neka se spremi Atalanta u borbi za polufinale Lige šampiona, ali i Sent Etjen i Lion u finalima Kupa i Superkupa Francuske (24. i 31. jula). 

baner 5

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
toma1980
Wednesday, 22.07.2020
03:12

Istorija je pokazala da PSG nikada nije prosao u Polu Finale!!!! Milijarde Uupumpane u PSG ali nikada Nista......
Forza Atalanta!!!!

avatar
JUVENTIN
Tuesday, 21.07.2020
22:04

Neka se spreme oni za Atalantu,boginja nikog ne ferma