STRAŠNI BAJERN! Niko Kovač "petardom" osvojio Super kup protiv bivšeg kluba!

Autor: Aleksa Blaćanin
nedelja 12.08.2018.
22:23
Izvor: Sportske.net

Bajern pokazao dominaciju i osvojio prvi trofej u novoj sezoni u meču protiv Frankfurta.

Epa/Christian Bruna
Epa/Christian Bruna

Povezane vesti

Niko Kovač je trener koji je osvojio poslednji trofej u prošloj sezoni i prvi trofej u novoj sezoni. Naime, on je sa ekipom Frankfurta iznenađujuće pobedio Bajern u finalu nemačkog kupa, na kraju prošle sezone, rezultat je bio 3:1 za Ajntraht, a sada je na klupi Bajerna pobedio bivši tim i podigao trofej nemačkog Super kupa, rezultat je bio 5:0 (2:0).

Bajern je izveo prilično jak sastav, jasno je da su želeli da osvoje ovaj trofej, ali izgleda da su baš lako izašli na kraj sa donekle kombinovanim sastavom Frankfurta.

Goleadu je otvorio Levandovski, koji je u prvom poluvremenu za samo 5 minuta postigao dva gola, oba gola glavom, prvi u 21. minutu na asistenciju Kimiha, a drugi u 26. minutu na asistenciju Robena. Pri kraju prvom poluvremena, Humels je imao pomalo i sreću jer nije dobio crveni karton nakon jednog vrlo grubog starta nad Gaćinovićem, ali sudija je procenio da je faul bio samo za žuti karton, iako je Humels bio poslednji igrač odbrane. Prvi gol Levandovskog možete pogledati OVDE.

Robert Levandovski Bajern Minhen

Levandovski je nastavio u svom stilu i u drugom poluvremenu, nakon malih čarki sa protivničkim igračima on je rešio da postigne het-trik, a nakon dva gola glavom, ovoga puta rutinski je postigao gol desnom nogom, nakon fantastične asistencije Tomasa Milera. Igrači Frankfurta su nastavili da provociraju Levandovskog, pa je Poljak čak i dobio nezgodan udarac, nakon kog je napustio igru jer trener Niko Kovač nije hteo da rizikuje povredu svog najboljeg igrača. Treći gol Bajerna možete pogledati OVDE.

Nemački šampion se tu nije zaustavio, pa su golove postigli još i Koman u 63. minutu (ovaj gol možete pogledati OVDE), a Alkantara je postavio konačan rezultat od 5:0 u 85. minutu, nakon asistencije Komana. Poslednji gol u ovoj utakmici možete pogledati OVDE.

Niko Kovač je fantastično započeo trenersku karijeru u novom klubu, a Bajern će sezonu otvoriti 24. avgusta u meču protiv Hofenhajma.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
indosrbija
Monday, 13.08.2018
08:03

moja baba bi mogla voditi bajern kroz bundesligu

avatar
Sunday, 12.08.2018
23:29

Sad treba kovac pametno i da uzme i ligu,kup koji dugo nisu osvojili i napast LS ,Nikog ne prodavat ja verujem da je prelazni rok za bajern zavrsio

avatar
Karambol
Sunday, 12.08.2018
22:53

Odavno nisam gledao ovako mocan Bajern, milina je bila za gledati, verujem u Kovaca da moze napraviti od ove ekipe mašineriju kao Jup 2013.. ja bi samo doveo jos Pavarda i Baileya i to bi bilo to. Mia San Mia

avatar
Robert Lewandowski
Sunday, 12.08.2018
23:21

Pavara treba dovesti jedino ako ode Boateng, mada izgleda da će ostati! Neki tabloidi su navodili da se Bajern dogovorio sa Leverkuzenom da Bejli dodje sledećeg leta... Videćemo šta će biti! 😉 Riberi, Roben, Koman i Gnabri + Alfonso Dejvis (koji stiže na zimu) mogu da iznesu ovu sezonu! 💪

avatar
Karambol
Monday, 13.08.2018
01:40

Ali svi su oni skloni povredama i Boateng i Roben,Riberi,Koman, zbog toga treba dovesti ovu dvojicu da bi se imala kvalitetna zamena za njih u slucaju povrede u najbitnijim utakmicama u sezoni, svi su oni mnogo kostali Bajern u predhodne 3 sezone jer su se povredjivali bas kada su bili najpotrebniji protiv Reala, Barse..

avatar
Amar Zornic
Monday, 13.08.2018
01:38

Gorecka po potrebi takodje

avatar
Robert Lewandowski
Sunday, 12.08.2018
22:42

Mia San Mia, sjajna igra! 💪 Sramotno ponašanje Abrahama, Leva je dobio nekoliko vrlo nezgodnih udaraca laktom! Nadam se da povreda Alabe nije ozbiljnije prirode, zaista je start igrača Frankfurta bio kriminalan! Poslednjih 10 minuta smo zbog toga igrali sa igračem manje, ali nas ni to nije omelo da im damo još jedan gol. Koman odigrao maestralno i pored toga što nije bio starter! #WeiterImmerWeiter

avatar
El Matador PFC-FCB
Sunday, 12.08.2018
22:34

Ovakav Bajern volim! Bravo majstoriiiiii! MIA SAN MIA!

avatar
Südkurve München
Sunday, 12.08.2018
22:25

Kakva masinerija. Ovakvu igru volim gledati. To je moj Bayern

avatar
Markyc
Sunday, 12.08.2018
23:08

Jupov Bajern iz 2013. je neprevazidjen. Tako dominantan fudbal nikada nigde nisam video kao tad. Bukvalo svake godine pred pocetak sezone se nadam da ce se Bajern vratiti na taj nivo. Ovo deluje odlicno za sad, Kovac odlican trener nema sta.

avatar
Südkurve München
Monday, 13.08.2018
09:07

Jednostavno, 2013 se ne moze nadmasiti, a da li ce biti makar priblizno kao 2013., mislim da hoce, kako smo krenuli