Strašan igrač, očajan čovek! Podsmevanje Ikerovoj muškosti, bombe, prizivanje diktarora, krvav nos je logična posledica!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 21.11.2020.
10:57
Izvor: Sportske.net

Nije ih malo bilo srećno nakon raspleta na treningu Arsenala, jer je zaista iritantan.

EPA-EFE/JULIO MUNOZ
EPA-EFE/JULIO MUNOZ

Povezane vesti

Real ga je kupio da ga ne bi uzela Barselona. Zidan ga nikada nije prihvatio, pa čak i kad je bio standardan u reprezentaciji, od Realove startne postave je bio daleko.

Druga sezona na pozajmici, Andalužanin i dalje nije igrač Arsenala, Real odbija da ga proda. Mnogima je čudno, jer bez obzira što je strašan igrač, Dani Sebaljos ima problem sa ponašanjem.

Izvukao je deblji kraj protiv Luiza na treningu, mnogima je bilo drago, jer je Španac uvek taj koji započne frku. U "rondu" se, pisali smo juče zakaćio sa Nketijom, a iako je vesti o pesničenju sa Luizom nazvao lažnima, mediji imaju dokaze da je u pitanju mnogo više od običnog sukoba.

Samo kontroverze nisu nove za Danija.

I u Betisu se često kačio sa saigračima, ima 24 godine, svojevremeno je Katalonce opisao kao pse i tvrdio da na "Kamp Nou" treba baciti bombu.

baner

Nije štedeo ni legende poput Ikera Kasiljasa kome se rugao, a u Realu je uspeo da se zakači sa Načom.

Doduše, nije bio taj koji je startovao, ali je rekao iskusnom defanzivcu, "Opraštam ti, ali si glup", što je izazvalo novi sukob.

David Luiz je navodno prigovorio Sebaljosi zbog načina na koji trenira mlade igrače Arsenala što je bio razlog sukoba.

baner

Inače, Kasiljasu se rugao zbog "dužine", prozivao i njegovu ženu Saru Karbonero, te komentare je obrisao.

Kada su Fabregas i Pike razvili zastavu Katalonije, napisao ne "Slavite sa katalonskog zastavom, šteta što Franko nije živ, ne biste to radili".

Kada je pominjao bombu, to je bilo vezano za finale kupa između Barselone i Bilbaoa, tada je poželeo da i jedni i drugi separatistički "psi" poginu.

Kada je Betis poslao Hetafe u drugu ligu, rugao se rivalima, a defanzivu Kali rekao: "Nadam se da ćete istrunuti u Segundi i da će vam se klub ugasiti".

U Betisu su upozorili Real na temperament igrača i da mora da radi na sebi kako bi postao bolja osoba i veći profesionalac. Oskar Muriljo novinar je otkrio da Betis ništa nije sakrivao od toga, ali da je Perez platio klauzulu.

baner

Gas Poje ga je volio, prvi mu pružio šansu u Betisu, ali je kasnije rekao da ga je igrač izneverio, da je neozbiljan i da ne radi dovoljno.

Ništa od ovoga se neće odraziti na njegov status za sutrašnji meč sa Lidsom, nema Partija i bolesnog Elnenija, pa će Sebaljos početi meč.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke