STRAŠAN Bajern izgleda kao najbolji tim sveta, pobede Borusija!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 29.02.2020.
17:35
Izvor: Sportske.net

Pobede dve Borusije, slavio i Bajern, ali malo je falilo da se utakmica prekine.

EPA-EFE/ARMANDO BABANI
EPA-EFE/ARMANDO BABANI

Povezane vesti

Bajern je danas izgledao kao najbolja ekipa na svetu. Teško da možete pronaći ekipu koja je u boljoj formi u ovom trenutku (eventualno Liverpul), a nova žrtva je bio Hofenhajm.

Već nakon 15 minuta videli smo tri gola u mreži Hofenhajma, a do kraja smo videli još tri.

Gnabri je doveo goste u prednost na asistenciju Tomasa Milera, da bi Jošua Kimih povisio na 2:0. Zirksi je povisio na 0:3 u 15. minutu, da bi Kutinjo postigao gol za 4:0 u 33. minutu.

Brazilac koji je u sve boljoj formi je postigao gol i u 47. minutu, da bi Gorecka u 62. postavio konačnih 0:6.

Tačku na ovaj duel stavili su navijači Bajerna. Oni su prekinuli meč na petnaestak minuta, sve zbog skandiranja i natpisa protiv gazde Hofenhajma.

Borusija iz Dortmunda je uspela da savlada Frajburg na svom terenu, a jedini gol postigao je Sančo još u 15. minutu utakmice. Gosti su bili i više nego ravnopravan rival, ali nisu uspeli da stignu do gola.

Slavila je i druga Borusija, ona iz Menhengladbaha, pobedili su u gostima ekipu Augsburga sa 2:3. Bensabaini je doveo goste u prednost u 49. minutu, Štindl je 4 minuta kasnije povisio na 0:2, da bi Loven smanjio na 1:2. Štindl je povisio na 1:3, a Finbogason je postavio konačnih 2:3.

U meču Majnca i Paderborna slavlje domaćina, Kiason u 29. i Onisivo u 37. su bili strelci.

Augsburg - Menhengladbah 2:3
Dortmund - Frajburg 1:0
Hofenhajm - Bajern 0:6
Majnc - Paderborn 2:0


Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Saturday, 29.02.2020
23:16

Ovaj Gnabri je neverovatan igrac

avatar
Karambol
Saturday, 29.02.2020
20:10

Za sada ovo sve deluje kako treba,najvece pojacanje za nas je po meni je Hansi Flik! Covek je preporodio Bajern,igraju ofanzivno,melju sve pred sobom,probudio je Tomasa Milera,Boatenga,Alabu..plus smo dobili 2 nove mlade zvezde Alfonsa Dejvisa I Zirkea. Na svakoj poziciji smo dobro pokriveni u svim segmentima,naravno jos je rano da pricamo o osvajanju klempavka i da li smo glavni favoriti,ima tu jos timova koji su u igri za klempavka kao Liverpul,Juve,Siti.. i da ne osvojimo LS po meni odma treba sada dati novi ugovor,plus 300milki za pojacanja na leto po njegovoj meri i da ponovo stvorimo dream-team.

avatar
BayernMunchen
Saturday, 29.02.2020
19:03

Naravno da smo najbolja ekipa uz Liverpool i Manchester City. Ove godine ocekuje finale LS Bayern VS City/Liverpool

avatar
Robert Lewandowski
Saturday, 29.02.2020
18:58

Sjajna igra, ovo je gotovo savršeno, zaista sam bio oduševljen... Ovo lici na Jupov Bajern, strašan presing, siguran pas, mnogo trčanja, munjevita tranzicija... Savršenstvo fudbalske igre. I to sve bez Komana i Levandovskog koji nam mnogo znače. Gnabri je definitivno u top 3 krila na svetu u ovom trenutku, Tiago je verovatno najbolji veznjak uz Veratija i Kantea, Miler igra kao pre... Tomas ima isti broj asistencija kao De Brojne ove sezone. Kimih odlično deluje u vezi sa Alkantarom, Pavard se bori kao lav, Alfonso deluje nezadrživo. Alaba i Boa izrastaju u veoma pouzdan stoperski tandem. Kutinjo je sve bolji, nadam se njegovom povratku u top formu, ako zaigra ko sto zna teško našim protivnicima. 👊 MIA SAN MIA