Strah u Milanu, bez Lige šampiona kao supermarket, odlazi i najbolji?!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 27.04.2019.
09:43
Izvor: Sportske.net

Milan bi u slučaju da ne zadrži četvrto mesto verovatno morao da se odrekne i najvrednijeg igrača i da napravi veliki rez zbog FFP.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

U Milanu čekaju rasplet, ostali su bez šanse da se bore za trofej, ali bi neuspeh u borbi za Ligu šampiona imao nove posledice, kako za Gatuza koji već deluje kao bivši trener, kako i za pet ili šest igrača.

Ono što je bojazan kada je u pitanju tim je da će morati da žrtvuju nekog vrednog fudbalera kako bi ostali u granicama finansijskog fer pleja.

Danas mediji pišu da bi to mogao da bude Romanjoli, kapiten tima, ali to bi bio neverovatan rasplet jer su on i Donaruma osnova novog Milana.

Ono što je sigurno je da Bakajoko koji je odigrao solidnu sezonu neće biti otkupljen bez Lige šampiona, Milan će probati da proda Čalhanoglua, ali teško da mogu da računaju na željenih 30 miliona.

Pominje se odlazak Susa, zatim Musakija i Kastiljeha, videćemo hoće li biti pravih ponuda za Kesija.

Montolivo, Bertolaći i Mauri odlaze kao slobodni igrači.

Ako Roma danas savlada Kaljari, Milan će izgubiti makar na dan četvrto mesto, sutra gostuje u Torinu, to možda bude i ključna utakmica protiv "Bikova".

Neuspeh u trci za Ligu šampiona znači i najmanje 50 miliona evra manje u kasi, kombinovano sa problemima koje imaju od 2014. do 2017. i kazne koju su dobili od UEFA, to znači novi egzodus i dalje slabljenje tima.

A i ako ode Gatuzo, teško će biti privoleti Sarija koji je prva meta da preuzme još slabiji tim, sa još manjim šansama da se konačno vrati među evropsku elitu, gde mu je i mesto.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
KAJ JE TAJ PARTIZAN?
Saturday, 27.04.2019
15:12

Torino pobedi ovo i posalji ih na njihovo mesto. Dzeki na mesto,Dzekiii,dobar Dzeki :D

avatar
BojanMC
Saturday, 27.04.2019
14:29

Kakav crni Sari , nama treba trener koji pobedjuje 1:0 a kad ne pobedi igra 0:0. Treba nam tvrd takticar poput Kontea kad vec nismo umeli Ancelotija da privolimo.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 27.04.2019
12:37

E, sada nas terete i za period izmedju 2015. i 2018. sto ukljucuje i prvu i jedinu godinu pod Kinezima sto znaci da je bas bilo nestasluka izmedju '15 i '17 Hahaha:-D Romanjoli sigurno nece otici, a sigurno je da bismo izgubili i vise od 50 miliona evra, a ogroman problem predstavlja to sto nemamo neki kapital u igracima koji nam ne trebaju i koji su nam visak, ako nekoga i prodamo, odmah moramo da mu trazimo pravu zamenu i to najcesce jeftiniju, a ako ne jeftiniju onda barem ne skuplju, a uvek to povlaci sa sobom i dilemu da li je ta zamena odgovarajuca po kvalitetu.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 27.04.2019
12:34

Bakajoko odigrao solidnu sezonu? Tiémoué Bakayoko for AC Milan in Serie A this season:

• Most duels won (230)
• Most interceptions (44)
• Second-most outfield recoveries (185)
• Second-most possession won (154)
• Second-most tackles won (34)

Almost indispensable.

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Saturday, 27.04.2019
11:23

roma mora nocas da pobedi...pobedom ce skociti na cetvrto mesto i ujedno iskoristiti poraz intera da im pridje na 3 boda

avatar
AC Milan-najtrofejniji klub na svetu
Saturday, 27.04.2019
10:12

U tom slucaju prodati Susa, Calhanoglua i Kesija, svakako nicemu ne sluze.
Problem resen.