Stouk i rekorder Krauč se vole - ugovor ponovo produžen

Autor: Pavle Knežević
utorak 28.11.2017.
15:27
Izvor: Sportske.net

Visoki centarfor produžio ugovor sa klubom.

Beta/Mike Egerton / PA via AP
Beta/Mike Egerton / PA via AP

Povezane vesti

Piter Krauč je produžio ugovor sa Stoukom na još godinu dana, tako da će ostati sa "lončarima" bar do leta 2019, objavio je klub.

Visoki centarfor, kolumnista, humanitarac i šaljivdžija ima 36 godina, a u Premijer ligi je od 2002, ali mu očigledno nije dosta. U Stouk je došao 2011. iz Totenhema za 12 miliona funti, što je tada bio klupski rekord.

Od tada je dao 43 prvenstvena gola za klub, od čega tri ove sezone, a 58 ukupno. U Premijeršipu drži rekorde kao igrač koji je dao najviše golova glavom, ali i zabeležio najviše nastupa kao rezerva.

"Piter je u Stouku duže nego što je bio i u jednom drugom klubu, što više nego dovoljno govori o tome šta misli o nama, a i mi o njemu. Ima još mnogo toga da nam ponudi. Jeste da ima 36 godina, ali ima mnogo uticaja na igru, što je mnogo puta pokazao ove sezone", rekao je trener Mark Hjuz.

Osim po golovima, Krauč je poznat i po stalnim šalama na svoj račun, najčešće po pitanju visine (201 centimetar), ali i po humanitarnom radu. Od ove sezone postao je redovni kolumnista Dejli mejla.

Stouk sutra igra protiv Liverpula, kluba u kome je Krauč proveo tri sezone. Ostaje da se vidi hoće li golom protiv "crvenih" proslaviti novi ugovor.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
TrTaVrTaGuZiCoM
Wednesday, 29.11.2017
09:09

u zadnje vrijeme poznat po jednoj asistenciji vise od skolsa :)