Stouk bio na pragu velike pobede, Kerol im ugasio nade...

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 16.04.2018.
22:56
Izvor: Sportske.net

Dramatična borba u derbiju ''davljenika''. Stouk propustio veliku priliku...

Beta/Mike Egerton / PA via AP
Beta/Mike Egerton / PA via AP

Povezane vesti

U utakmici 34. kola Premijer lige, Vest Hem i Stouk su večeras igrali nerešeno, 1:1, a imajući u vidu razvoj događaja, gosti imaju razloga da žale posle ovog dvoboja.

Prvo poluvreme završeno je bez golova, a sredinom drugog Marko Arnautović je zatresao mrežu Stouka posle centaršuta sa leve strane, ali taj njegov gol nije priznat zbog ofsajd pozicije u kojoj se nalazio.

Desetak minuta kasnije, u 79. minutu meča, veliko slavlje gostujućih igrača i navijača. Velika gužva stvorila se tada u kaznenom prostoru Vest Hema, na kraju Šaćiri sa ivice kaznenog prostora upućuje snažan udarac, golman Hart kratko odbija loptu koju Krauč šalje u mrežu - 0:1.

Gol Pitera Krauča pogledajte OVDE.

Tim rezultatom ušlo se u sam finiš meča, a onda šok za goste - rezervista Endi Kerol postavlja konačnih 1:1, prelepim udarcem u 90. minutu sa nekih 12 metara. Minut kasnije umalo potpuni preokret, ali je Ćićaritu poništen gol. Tu situaciju pogledajte OVDE.

Posle ovakvog epiloga, Stouk je ostao u zoni ispadanja sa 28 bodova, čak pet manje od Svonsija koji je poslednji iznad crte, a Vest Hem je na bezbednih 35 bodova.
-
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke