Štork: ''Nije Portugal samo Ronaldo!''

Autor: Beta Beta
utorak 21.06.2016.
19:33
Izvor: Beta

Selektor fudbalske reprezentacije Madjarske Bernd Štork rekao je danas da, uoči odlučujuće utakmice na Evropskom prvenstvu protiv Portugala, ima jasnu poruku za svoje igrače

Beta/AP Photo/Michael Sohn
Beta/AP Photo/Michael Sohn

Povezane vesti

Selektor fudbalske reprezentacije Madjarske Bernd Štork rekao je danas da, uoči odlučujuće utakmice na Evropskom prvenstvu protiv Portugala, ima jasnu poruku za svoje igrače - da ne smeju da budu opsednuti Kristijanom Ronaldom.

"Svi uvek govore o Kristijanu Ronaldu. Ne mislim da je jedino on vrhunski fudbaler u timu Portugala. Moramo da se borimo jedni za druge, moramo biti hrabri. Ne vrti se sve oko njihovog broja 7", rekao je Štork.

Mađarska je, posle dva odigrana kola, prva na tabeli Grupe F sa četiri boda, Island i Portugal imaju po dva, a Austrija bod, pa će odluka o tome ko će od ove četiri reprezentacije u osminu finala biti poznata posle utakmica trećeg kola.

Sutra se sastaju Madjarska i Portugal, odnosno Island i Austrija.

"Ko je mogao da pretpostavi da ćemo pred poslednje kolo biti prvi na tabeli sa četiri boda i da će Portugal morati da juri pobedu da bi prošao dalje? Ne mogu dovoljno komplimenata da dam svom timu", rekao je selektor Madjarske.

Kada je reč o selekciji Portugala sva pažnja će biti usmerena ka Ronaldu, koji je na ovom Evropskom prvenstvu propustio 22 šanse, uključujući i penal, i svakako će zvezda Real Madrida dati sve od sebe da to ispravi u duelu protiv Madjarske.

Vezni fudbaler Madjarske Gerke Lovrenčič naveo je da se nada da Ronaldo neće "proraditi" u meču protiv njegove ekipe.

"Mi smo svesni da je Ronaldo njihov najopasniji igrač, ali Portugal je kvalitetan tim. Mislim da imamo protivotrov za njih, a sutra ćemo videti da li je to dovoljno", rekao je Lovrenčič.

Utakmica trećeg kola Grupe F između Madjarske i Portugala igra se sutra od 18.00 u Lionu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke