Stopama Ljube Fejse - Gotovo da ne igra, a trofeji samo pljušte!

Autor: Aleksa Blaćanin
sreda 18.07.2018.
13:15
Izvor: Sportske.net

Retko je minule sezone imao prilike da igra, povreda je učinila svoje, ali je na odmor otišao sa tri trofeja.

EPA-EFE/ARSEN GALSTYAN
EPA-EFE/ARSEN GALSTYAN

Povezane vesti

Postoje igrači koji jednostavno kao da sa sobom "donose" trofeje, svima je već poznat slučaj Ljubomira Fejse i kako on iz godine u godinu osvaja trofeje.

Ovakvu priču teško da bi i holivudski "Best seller" imao, a definitivno svako bi želeo život kakav vodi Bendžamin Mendi!

Mendi, dvadesetčetvorogodišnji levi bek zna kako da uživa u životu. On je prošle sezone prešao iz Monaka u Mančester siti za 57 miliona evra! Gvardiola ga je želeo u svom timu i nije žalio novca za ovog fantastičnog igrača.

Ono što je usledilo je prava bajka! Mendi nije bio nikad kraće na terenu,a osvojio je čak tri trofeja!

Mendi je šampion Premijer lige, osvajač Mundijala i pobednik "Karabao" kupa, a na terenu je ove sezone proveo svega 492 minuta! Francuz je u meču protiv Kristal Palasa pokidao prednje ukrštene ligamente i praktično je celu sezonu proveo na tribinama.

Levi bek Sitija je igrač kakvog bi svako poželeo u svom timu, on je šaljivdžija, vrlo pozitivna osoba, uvek lepo raspoložen, a što je najbitnije, garantuje dobru hemiju u timu!

Možda nije bio na terenu, ali je zato bio uvek tu za svoje saigrače. Nikad nećemo da zaboravimo njegovo istrčavanje na teren kako bi zagrlio Sterlinga koji je postigao gol u poslednjim trenucima meča, a samo što se oporavio od povrede.



Mendiju je juče bio rođendan, a on će definitivno znati kako da ga proslavi! Uostalom, sigurno će biti prilike da to vidimo na nekoj od društvenih mreža, verovatno na "Instagramu".

Radi se o čoveku koji mora uvek da bude u centru pažnje. U centar fudbalske javnosti je došao kada je igrao za Monako, i u paru sa Đibrilom Sidibeom činio možda i najbolji bekovski par u Evropi. Napravili su čudo u Monaku, osvojili titulu u francuskoj ligi i stigli do polufinala Lige šampiona. Mendi je tada odlučio da napravi korak dalje i da pređe u Premijer ligu, Mančester siti.

Vrlo brzo se povredio u Sitiju, ali onda stupa na scenu pravi Mendi, "kralj društvenih mreža".


Ponekad je DJ, ponekad je "agent Mendi" (šalio se kako je on doveo Mareza u Siti), ponekad smešta šale svojim saigračima i to kači na internet, ali jedno je sigurno, sa njim nikad nije dosadno! On je nazvao Mančester siti "the shark team", i na taj način bodrio svoje saigrače!

Mendijeva sezona u brojevima:
492 minuta na terenu
6 puta starter
783 slika na snepčetu
1927 tvitova
254 postova na Instagramu
1 trofej Premijer lige
1 trofej Liga kupa
1 trofej Mundijala

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke