Stižu pozivi iz Londona i Madrida, biser iz Rima doneo odluku!

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 25.02.2019.
15:00
Izvor: Sportske.net

Želeo je da se umeša i Mino Rajola.

EPA-EFE/ANGELO CARCONI
EPA-EFE/ANGELO CARCONI

Povezane vesti

Najnovija senzacija u italijanskom fudbalu zove se - Nikolo Zaniolo.

Nakon što je u Romu stigao na mala vrata iz Intera (deo trampe za Naingolana), ofanzivni vezista je oduševio mnoge ljubitelje fudbala svojom igrom.

Ne samo njih, već i Čelsi i Real Madrid koji su već pozvali njegovog menadžera da se "raspitaju za zdravlje" 19-godišnjeg Zaniola, prenosi Kalčomerkato.

On je, međutim, odbio mogućnost da napusti Rim na kraju sezone i sva je verovatnoća da će produžiti saradnju pod boljim uslovima - navodno će godišnje zarađivati dva miliona evra.

Pokušao je da ga "zavede" i Mino Rajola, no porodica je odlučila da je najbolje da o Nikolovoj karijeri brine dosadašnji zastupnik Klaudio Vigoreli.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Monday, 25.02.2019
19:35

Mnogo je tesko odvesti italijane cak i za vise para. Real da ponudi Kjezi sad 10m po sezoni a Milan 4m on ima da zavrsi u Milanu. Neobjasnjivo.

avatar
RokerSantaKruz
Monday, 25.02.2019
17:58

Ispravna odluka, nigdje nece dobiti priliku da igra vise nego u Romi, tim prije sto i Dzeko najvjerovatnije odlazi na kraju sezone. Mnogo bolja opcija nego da "trune" na klupi nekog jaceg tima za pola miliona vise po sezoni.

avatar
Mangus
Monday, 25.02.2019
16:56

Do skroo su igraci trcali kod Rajole, jer je radio u njihovom interesu. Oces da ostanes? Ok, dobices vise para. Oces da ides? Ok, da vidimo gde.
Sada ih salta kao karte, cini mi se i bez mnogo pitanja