Stigle vesti iz Minhena, Boateng loše prošao!

Autor: Mihajlo Vidojević
četvrtak 26.04.2018.
10:26
Izvor: Sportske.net

Jutro je pametnije od večeri ali jutro za Bavarce i selektora Nemačke ne donosi i bolje vesti u odnosu na prethodno veče.

Epa/Ronald Wittek
Epa/Ronald Wittek

Povezane vesti

Možda će Jup Hejnkes danas hladne glave analizirati dešavanja sa jučerašnje utakmice sa svojim izabranicima, ali u revanšu sigurno neće moći da računa na jednog od juče povređenih igrača.

Jutro posle prve polufinalne utakmice Lige šampiona sa Real Madridom medicinski tim je obavio preglede i konstatovao da je Džerom Boateng doživeo težu povredu mišića i da ga čeka duža pauza.

Situacija je toliko ozbiljna da se pod znak pitanja stavlja i nastup na predstojećem Mundijalu u Rusiji!

Štoper minhenskog Bajerna napustio je igru u 34. minutu jučerašnje utakmice zbog povrede mišića, a naknadnim pregledima utvrđeno je da će Boateng odsustvovati najmanje šest nedelja!

To znači da je sezona za njega završena, ali i da je doveden u pitanje nastup na Mundijalu koji počinje za manje od dva meseca.

Za nemačkog reprezentativca problemi sa mišićima nisu novina jer je zbog istih vrsta povreda nekoliko puta prošle godine morao na kraće pauze, pogotovu u periodu od maja do septembra.

Real Madrid je sinoć savladao Bajern u Minhenu rezultatom 2:1. Revanš je zakazan za sledeći utorak.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Al(a)din
Thursday, 26.04.2018
11:24

Videlo se da je povreda Boatenga teze prirode, dok je Robenova mnogo laksa i nadam se da ce biti spreman za utorak

avatar
Bayern Sampion!
Thursday, 26.04.2018
10:44

Nema ovde sta da se analizira, nadigrali smo ih u svakom segmentu igre, smotani Rafinha resio utakmicu, decko nema blage veze. Steta za Jeroma nadam se samo da se Robben nije ozbiljnije povredio!

avatar
MSSZRMK
Thursday, 26.04.2018
10:36

Perez je platio Boatenga,Vidala,Nojera,Alabu,Robena da se povrede.Salu na stranu kod Reala Karvahal moguće da propušta uzvratnu utakmicu.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Thursday, 26.04.2018
13:18

Njima nije platio, ali, jeste Komanu:-D Nece ni Boateng igrati u revansu:-D Dve muve jednim udarcem:-D:-D

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Thursday, 26.04.2018
10:29

Nojer, Boateng, Alaba, Vidal, Alkantara (nije poceo sinoc, ali, dobro, to su verovatno samo takticki razlozi, ne neka visa sila), Roben, Koman. Brate, da si Brazil iz najboljih dana, osetilo bi se takvo odsustvo...