Stigle procene, "Redsi" će morati da se uzdaju u Adrijana!

Autor: Stefan Matić
subota 10.08.2019.
16:30
Izvor: Sportske.net

Brazilac će imati osetnu pauzu.

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Liverpul je slavio u prvom kolu protiv Norviča. Ubedljiv trijumf i dobru igru je ipak pokvarila povreda golmana Alisona. Bilo je jasno da će propustiti predstojeći meč sa "plavcima" u okviru finala Super kupa Evrope, ali sada je pod znakom pitanja da li će se Brazilac vratiti do ligaškog duela sa Čelsijem.

Prve prognoze su da će prvi golman "Enfilda" biti van takmičarskog ritma od četiri do šest nedelja. Došlo je do cepanja lista, Španac Adrijan će morati da preuzme veliki teret na sebe.

Ovo ne daje veliku dozu ohrabrenja "redsima" pošto bivši golman Vest Hema nije branio ni na jednoj utakmici prošle sezone. Imaće vremena da preokrene mišljenja svojih novih navijača.

Britain Soccer Premier League

Što se tiče Alisona propustiće duel naredne srede sa Čelsijem, zatim sa Sautemptonom, Arsenalom, Barnlijem i Njukaslom. 22. septembra sledi ligaški susret protiv "plavaca" sa Čelsijem, Brazilac bi trebao da bude spreman. Propustiće skoro izvesno i prvi meč po grupama LŠ koja se vraća u septembru.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Fudbalfreak
Sunday, 11.08.2019
12:04

Komentar miautora naravno nije objavljen

avatar
Fudbalfreak
Sunday, 11.08.2019
00:19

Koliko moras nisko da padnes d se smijes tudjoj nesreci. Mlad covjek sportista na vrhuncu karijere i ovo mu se desi. Samo navijac kluba ciji kapiten namjerno nekome slomi nogu moze to da radi. Ja sam apsolutno svakog. PONAVLJAM APSOLUTNO SVAKOG povrijedjenog sportistu zalio. Makar nikad boda ne osvojili neka ga ne osvajamo jer se nekome desilo nesto zlo. Gdje je tu ljudskost, humanost. Sjecam se da su pitali jednog psihijatra kad su gledali razmjere njemackih zlocina u 2 sv ratu, "otkuda ovakvo zlo nastaje" odgovor je bio kratak, "iz nepostojanja samilosti". Mladi covjece zapitaj se o ispravnosti takvog razmisljanja. I ti i svi koji se smiju tudjoj nesreci. Mozemo se razlikovati, nabijati za razlicite klubove bockati, to su gluposto koje cine da zivot bude zanimljiviji. Ali likovati nad tudjom povredom, nesrecom i bolom, druze... razmisli koliko je to ok i kakvu sliku ostavljaso sebi. Ako ti je to ok. Svaka ti brate cast. Ja sa svoje strane necu reagovati viseni na jedan komentar ni tebe ni nekog ko reaguje kao ti makar bio najvecinavikac Liverpula.

avatar
Crveni Lucifer
Saturday, 10.08.2019
17:14

Vazno je da ta kiksara bude spremna za nas, lagano ce brat rasford da mu sasije suknjicu

avatar
Dimebag Darrell
Saturday, 10.08.2019
19:08

Ako već pišeš ime svoga brata, napiši ga velikim slovom.

avatar
Петар Ивковић
Saturday, 10.08.2019
20:26

Druže, tri zlatne rukavice u jednoj sezoni, o čemu više da pričamo. Za razliku od De Hee koji ako nastavi ovim tempom biće kandidat za najgoreg golmana sezone.