Stigle ohrabrujuće vesti iz Evertona!

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 04.11.2019.
16:30
Izvor: Sportske.net

Prvi korak uspešno obavljen.

EPA-EFE/JON SUPER
EPA-EFE/JON SUPER

Povezane vesti

Sinoć je remi između Totenhema i Evertona na "Gudison parku" ostao u senci teške povrede koju je doživeo portugalski reprezentativac Andre Gomeš.

Vezista "Karamela" je pao sredinom drugog poluvremena, nakon duela sa Sonom i Orijeom, svojom težinom je pao na desnu nogu, preko njega je pao i desni bek Sparsa, a rezultat svega bila je užasna povreda desnog članka.

Sudija Etkinson je napadaču Sparsa dodelio crveni karton, iako se čini da start nije bio dovoljno grub za najstrožu kaznu, utisak je da je teška povreda pre svega rezultat nezgodnog pada i nesrećnog spleta okolnosti, a Korejanac je u suzama napustio parket, danas su se pojavile informacije da će zbog svega potražiti i pomoć psihologa.

Sada je Everton obavestio javnost o stanju bivšeg fudbalera Benfike, Valensije i Barselone, došlo je do preloma i dislociranja desnog članka, a Portugalac je po hitnom postupku podvrgnut i operaciji.

Ona je prošla u najboljem redu, Gomeš će u narednom periodu biti u bolnici, nije poznato kada će se vratiti svojim obavezama u klubu, ali su sa "Gudisona" naznačili da očekuju potpuni oporavak svog veznog fudbalera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke