Stigla potvrda, Sari će pobesneti!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 16.05.2019.
16:40
Izvor: Sportske.net

Čelsi u velikom problemu, Italijan je na ovo upozoravao.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti


Ipak, pobeda u ovakvom meču nema neki značaj za "Plavce", koji se spremaju za meč sezone, finale Lige Evrope protiv Arsenala, 29. maja u Bakuu.

Problem za ekipu sa "Bridža" nastao je u drugom poluvremenu, kada se povredio vezista Ruben Loftus-Čik.

Engleski reprezentativac je uz pomoć lekarskog tima morao da napusti teren, stavljena mu je i longeta, odmah su se u Čelsiju zabrinuli da je reč o težoj povredi tetive.

Zabrinutost je bila opravdana, kako je sjajni vezista i definitivno otpisan za utakmicu protiv Arsenala u Bakuu, prenosi "Bi-Bi-Si".

To je potvrdio selektor Engleske Geret Sautgejt, koji je svestan da bi vezista zbog povrede mogao da propusti i plej-of Lige nacija.

"Sinoć kada sam otišao u krevet Ruben je bio u ekipi i igrao je sjajno.

Sada će propustiti veliko evropsko finale, što je bila sjajna prilika za nas
", izjavio je Sautgejt i dodao da je njegova povreda veliko razočarenje za "Plavce".

Mauricio Sari je bio protiv odlaska u SAD pred najvažniji meč u sezoni, sada je jasno da je bio u pravu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marcos Alonso
Friday, 17.05.2019
02:47

Uvijek ovako,kada se nesto ovako desi svi znamo da je Sari u pravu i na njegovj smo strani,ni za rezultate mu niko ne prigovara samo na nelogicnim odlukama tako da manje vise svi periodicno manevriramo izmedju Sarri out i ostanka na klupi. Ipak na kraju bez obzira na ishod finala mislim da ipak zasluzuje sansu,ako zna kako ideju sprovesti u djelo u drugoj sezoni ce to i pokazati sad smo ga svi od fanova,uprave itd "istrpili" bez posledica jer u LS smo i ajde da vidimo sledece sezone koliko zaista moze

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Thursday, 16.05.2019
19:51

Pa u pravu je. Totalno glup termin za utakmicu.

avatar
Naka TZ (CFC)
Thursday, 16.05.2019
23:18

Ja kako znam ovi mecevi se zakazuju tamo na ljeto kada traju pripreme za sezonu u Americi Kini Australiji a ne sad pred mec finala Euro lige gdje moras imati svjezinu u ekipi nakon naporne sezone i gdje moras voditi racuna da ti sto vise bude tima i igraca spremno u rosteru za finale.Ja ne znam bez Rudigera koji nam je najbolji stoper ,Loftus Cheeka i Kantea sa Hudson odoiem ako ne bude spreman sta ima da trazimo u finalu.Ajde Barkli i Kovacic nekako i mogu zamjenit Loftus Cheeka i Kantea ali odbrana je relativno dosta losa i nestabilna sa Luizom i Christensenom da cuva Aubameyanga i Lacazetta.Steta ce biti ako ne osvojimo Euro ligu a vec smo dosli do finala ali jako slabe sanse dajem Celziju onaj Emery iako komedija od trenera zna u dusu Euro ligu lik je sa Seviljom 3 put bio prvak tamo....

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Saturday, 18.05.2019
00:07

Da nazalost slazem se.

avatar
Naka TZ (CFC)
Thursday, 16.05.2019
17:48

Prvo Rudiger otpisan sad Loftus Cheek ne znam da li ce i Kante kao i Hudson Odoi biti spremni za finale.Mislim da Celzi sa ovim povredama nekih bitnih igraca nece imati sta da trazi u finalu pogotovo smo u odbrani oslabljeni jer Rudiger nam je najbolji stoper.Luiz i Christensen tesko da mogu cuvati Aubameyanga i Lacazetta .Kovacic ili Barkli mogu zamjeniti Kantea i Loftus Cheeka ali odbrana nam je veliki problem.

avatar
Marcos Alonso
Friday, 17.05.2019
02:38

Finale je finale, sjeti se 2012. Kad je Celsi bukvalno skrpio tim za Minhen. Samo da Barkli uskoci ne mogu da gledam Kovacica u bitnim mecevima pogotovu

avatar
Naka TZ (CFC)
Saturday, 18.05.2019
19:07

Jest samo tad je Celzi opet imao Drogbu i Lamparda koji su davali presudan faktor u igri Celzija i bili nosioci igre.Isto tada je Cech branio nemoguce stvari ali ima istine u tome sto si rekao ako se potrude i daju maksimum uz dobru taktiku sve je moguce ali vidio si Sarija sve derbi meceve gubi kao da nam se izgubio pobjednicki mentalitet koji nas je prije krasio u sudaru sa vecim klubovima.

avatar
Jürgen Klopp
Thursday, 16.05.2019
17:19

Znaci posle novog Mesija, ostade Celsi i bez novog Zidana, prava katastrofa za njihove verne navijace... Izgleda ce Emeri ponovo osvojiti LE

avatar
Marcos Alonso
Friday, 17.05.2019
02:48

Ali ali samo liverpul svi hejtuju,samo je liverpul trn u oku svima,samo na liverpulovim vijestima je hejt smrc

avatar
Don Carlo
Thursday, 16.05.2019
17:03

Toliko o ozbiljnosti kluba...