Stigla potvrda, Lamps se upušta u novu avanturu

Autor: Boban Filipović
sreda 28.02.2018.
20:04
Izvor: Sportske.net

Legenda Čelsija ulazi u krug kandidata za naslednika Antonija Kontea, piše engleska štampa.

Beta/Yui Mok/PA via AP
Beta/Yui Mok/PA via AP

Povezane vesti

'Standard' donosi vest da će Frenk Lampard do kraja tekuće sezone dobiti trenersku licencu koja će mu omogućiti da dobije prvi trenerski angažman.

Logično, odmah su krenule spekulacije da bi Lamps mogao da preuzme kormilo kluba u kom je ostavio neizbrisiv trag kao igrač, Čelsija, posebno iz razloga što se Antoniju Konteu daju mali izgledi da ostane na poziciji menadžera 'plavaca'.

Izvesno je da Čelsi neće uspeti da odbrani titulu šampiona Engleske, a pošto je Italijan u lošim odnosima sa vodećim strukturama kluba koje vode transfer politiku mimo njega, sve je izvesnije da odlazi na kraju sezone.

Lampard je 13 godina proveo na 'Stamford Bridžu' i jedan je od simbola najuspešnije ere u klupskoj istoriji. Stigao je početkom 21. veka u zapadni deo Londona iz istočnog dela prestonice, iz svog matičnog kluba Vest Hema.

Upisao je 648 nastupa za Čelsi u zvaničnim utakmicama i postigao 211 golova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Wednesday, 28.02.2018
21:35

To bi bio san snova. Ja bih mu dao posao na kraju sezone i ostavio ga da bude trener jedno 20 godina. Nas Ferguson. Ima najveci IQ medju fudbalerima sto se i videlo po igri. Ujka Rednap mu je trener znaci ima i u genima. Plus je radio sa vrhunskim trenerima i od svakog moze da uzme najbolje. Ako su mogli Pep i Zidan da budu uspesni Frenki ce da bude 3 puta bolji! Svakako je i najveci autoritet u klubu.

avatar
Naka TZ (CFC)
Thursday, 01.03.2018
20:06

Sve si lijepo objasnio i ja se tome nadam jednog dana i volio bi da sve tako bude kao sto si napisao od rjeci do rjeci .