Stigla ponuda, Inter na prodaju?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 12.01.2019.
11:16
Izvor: Sportske.net

U "Suningu" se zamislili, klub krenuo u dobrom pravcu, da li je vreme da profitiraju...

EPA/EMILIO ANDREOLI
EPA/EMILIO ANDREOLI

Povezane vesti

Očigledno da je porastao ugled Intera na svetskoj sceni, sada "Suning" ima ponudu da proda klub i napravi profit.

Prvu ponudu od grupe biznismena iz Hong Konga su odbili, druga stiže i nateraće ih da razmisle, u pitanju su 800 miliona evra.

Sve je u magli, vlasnik Suninga, Žang Jingdong je ušao u KP Kine, postoji neka vrsta zahteva da se ograniče ulaganja u sportske klubove u inostranstvu, ali kompanija radi pozitivno, izvukla je klub iz kandži FFP i sprema se da baci rukavicu Juventusu.

Vlasnikov sin, Stiven Žang je predsednik, uz pomoć legende kluba Zanetija vodi Inter, stigao je Marota, imaju velike planove.

Ipak, ponuda je primamljiva, priča se da će konzorcijum iz Hong Konga dodatno pojačati ponudu i dati Suningu temu za razmišljanje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Rasel Krou
Saturday, 12.01.2019
21:03

Investicioni fond iz Hong Konga, mozes misliti. To su fondovi u koje ulazes novac bez da dokazujes porijeklo istog, Hong Kong i Singapur prednjace u broju tih fondova, u Evropi to ne mozes zbog brojnih konvencija koje zabranjuju ulaganje sumnjivog novca tj novca cije porijeklo ne mozes dokazati. Kriminalci donesu kes koji je nelagalno zaradjen, u fondu im izdaju potvrdu, tzv. investicionu jedinicu, onda fond taj novac ulozi u sport ili u neki filmski ili muzicki projekat (popularni su i ovi projekti kondominijum naselja u gradjevinarstvu). pa onda tom kriminalcu investicionu jedinicu konvertuju u udeo u klubu, on taj udeo proda nekom trecem ili ga zadrzi i dobija dio dobiti na ime dividende i ima legalan prihod. Ovo je malo za No rulesa koji prica o Realovom nepostenju, Real bar nije instrument za pranje novca.

avatar
No rules
Saturday, 12.01.2019
17:00

"Il Mesagero" iz Rima je netacno objavio, dok je list "Gazeta delo sport" prepravio i objasnio, da je investicioni fond iz Hong Konga zainteresovan da otkupi oko 30% dionica koje posjeduje Erik Tohir! Nije precizirana cifra, ali invest.fond iz Hong Konga potencira partnerski odnos sa "Suningom" (koji ostaje vecinski vlasnik) sa aktivnijim ucescem i ulaganjem, puno vecim nego sto je bio slucaj sa Tohirom.

avatar
INTERnacionalist
Saturday, 12.01.2019
14:43

..kako to da je za spinovanje losih vijesti o Interu zaduzen samo V.S.? Dajte pripravnika čoveku kući ga ne viđaju!

avatar
INTERnacionalist
Saturday, 12.01.2019
14:41

..ponuda ce uvijek biti ;)

avatar
Aleksandar Saša Đukić
Saturday, 12.01.2019
13:56

Interovi Kinezi su piročanci...

avatar
Amalainter
Saturday, 12.01.2019
13:25

Nadam se da ce ostati Suning vlasnik

avatar
The_Matrix
Saturday, 12.01.2019
12:29

Ako je stigla ponuda ne znaci da je na prodaju

avatar
Paris Saint Germain
Saturday, 12.01.2019
12:19

svi napredunju samo milan ostade kanta