Stigao demanti od "Profesora" lično!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 07.11.2018.
11:25
Izvor: Sportske.net

Pojavila se priča da je na pragu novog posla, ali...

Epa/Emilio Naranjo
Epa/Emilio Naranjo

Povezane vesti

Preneli smo nedavno da je Arsen Venger maltene dogovorio posao sa ekipom Milana i da će uskoro preuzeti kormilo nad ekipom od Đenara Gatuza, uprkos sve boljim igrama "Rosonera".

Popularni "Profesor" je bez angažmana od kako je po završetku minule sezone napustio voljeni Arsenal, posle 22 godine u klubu.

Povezivao se sa raznim poslovima, mnogi mu još uvek daju dobre šanse da preuzme madridski Real, koji trenutno predvodi Santijago Solari, ali je Argentinac samo privremeno rešenje, osim ako dobrim rezultatima ne zasluži poverenje kluba.

Povezivao se i sa Monakom, Fenerbahčeom, kao i sa nekoliko reprezentacija, a sve je podgrejao sam Francuz kada je izjavio da će se u januaru vratiti na posao.

Kada se pojavila priča o Milanu i to iz relativno pouzdanih izvora, stekao se utisak da je čitava priča gotova, ali je sam Venger spekulacije okarakterisao kao "lažne vesti".

"Jedino što mogu reći je da su to lažne vesti. Da sam potpisao negde, rekao bih vam, ali to su pogrešne vesti", izjavio je Venger, a klip možete pogledati u prilogu.

Ipak, možda je Venger samo hteo da ostane korektan prema Gatuzu, jasno je da nije ništa još uvek potpisao, ali bi to moglo da se promeni u januaru.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
_mladen_
Wednesday, 07.11.2018
17:12

Tebalo bi da preuzme neki tim, sve mi se cini da bi promena i njemu prijati i da bi iznenadio mnogee.

avatar
Agent Provocateur
Wednesday, 07.11.2018
13:09

Voleo bih da ga vidim na klupi negde, mislim da se ucaurio u Arsenalu i da je verovao da je nedodirljiv i zato nije grizao i zato nije inovirao. Nije on dzabe podigao London na noge kada je stigao, zna znanje ali jednostavno je preterao sa ostankom u jednom klubu.