Šteta! Kiks Jokanovićevog Fulama, Vulvsi overili plasman u elitu!

Autor: Nikola Miloradović
subota 14.04.2018.
20:33
Izvor: Sportske.net

Ni novi gol Aleksandra Mitrovića nije pomogao ekipi sa "Krejven Kotidža" da slavi.

fulhamfc.com
fulhamfc.com

Povezane vesti

Nažalost, Aleksandar Mitrović neće imati previše razloga za zadovoljstvo, uprkos golu koji je postigao protiv Brentforda, kako su gosti poravnali rezultat u sudijskoj nadoknadi i tako došli do boda na "Krejven Kotidžu", na kraju je bilo 1:1 (0:0).

U prvom delu nije bilo golova, da bi u nastavku, nakon 25 minuta igre Fulam došao do gola, sjajni Mitrović je nastavio svoju seriju golova, došao je do 10. gola u dresu ekipe iz Londona, kako ga je postigao pogledajte OVDE.

Ipak, Fulam nije odoleo, primili su gol u poslednjim sekundama susreta. Dobro su se gosti snašli u kaznenom prostoru domaćin, na kraju je mrežu Betinelija zatresao Mopej.

Tako je ekipa Slaviše Jokanovića prekinula niz od četiri vezana trijumfa, ali su nastavili niz nepobedivosti, vezali su 21 meč bez poraza, poslednji put su na kolenima bili još 16. decembra prošle godine, kada su na "Stadionu svetlosti" poraženi od Sanderlenda.

Sada će imati teži zadatak da izbore direktnu promociju u elitni rang, pali su na treće mesto na tabeli, imaju 82 boda, jedan manje od drugoplasiranog Kardifa, uz utakmicu više od ekipe iz Velsa.

Vulverhempton slavi, kako sada ima 10 bodova više od trećeplasirane ekipe Slaviše Jokanovića, uz utakmicu manje. Fulamu su ostala još tri susreta do kraja sezone, te je Vulverhempton i definitivno overio plasman u PL.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
FanEngleskogfudbala
Saturday, 14.04.2018
20:56

Realno Kardif je konstantan od pocetka sezone,zasluzili su da idu direktno u PL.Ali draze bi mi bilo da udju Fulam ili Vila.

avatar
Колатерална Штета
Saturday, 14.04.2018
20:55

Bilo je neizbežno, bili su u seriji, ali mora jednom i ovo da se desi. Iskreno očekivao sam da će ovo kolo kiksnuti i Kardif i Fulam jer su imali nezgodne protivnike, ali Kardif je pred kraj utakmice poveo, onda i overili pobedu u produzetku...

avatar
Emperador(2018)
Saturday, 14.04.2018
20:38

Sve najgore Fulame. Fulam , Vulverhempton, Siti ...

avatar
Saturday, 14.04.2018
20:37

Што бре сад ово аман заман ?!

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Saturday, 14.04.2018
20:36

Ovoga sam se bojao...