Sterling odbio Siti, sve zavisi od jednog čoveka!

Autor: Vladimir Stojanović
nedelja 24.11.2019.
11:25
Izvor: Sportske.net

Namere Engleza prilično jasne...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Rahim Sterling je odbio Siti. Ima još tri i po godine ugovora, ali neće ostati, u slučaju da Gvardiola ode iz kluba.

Naime, engleski reprezentativac smatra da je za njegov uzlet i to što je sada jedan od najboljih igrača na svetu zaslužan Gvardiola, traži garancije da će Španac produžiti ugovor, kako bi se sam obavezao na vernost "Građanima".

Oni mu nude ogromnih 25 miliona evra po sezoni, što bi ga učinili četvrtim najplaćenijim igračem na svetu, ali Sterling ne želi da se obaveže.

Jasno je da bi mogao da sačeka Gvardiolinu odluku, da se spekuliše da bi otišao za Pepom 2021. u novi klub, mada već sada ima ponude Barselone, Reala i Pari Sen Žermena koji i jedini mogu da plate obeštećenje za njega.

Plan engleskog reprezentativca je da sačeka 2021. i da tek onda pregovara, Pep je odbacio navode da će ovog leta napustiti Englesku, ali nije ni produžio ugovor iako ima ponudu na stolu. Spekuliše se da će još godinu i po biti na klupi "Građana", a onda se, ili vratiti u Bajern, ili eventualno otići u Seriju A.

Bilo kako bilo, svako ko bi želeo da kupi Sterlinga, čak i ako mu ostane dve godine ugovora, morao bi da uplati ogroman novac Mančester Sitiju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Sunday, 24.11.2019
20:32

Leta 2021. idu oni zajedno u PSG. Tad ce da ode Mbape taman.

avatar
Milos Ilic_fb1
Sunday, 24.11.2019
12:53

TRENUTNO bi morao da isplati veliku lovu.
Ukoliko zaista saceka 2021, kada mu ostaje godina ugovora i kada se bude znalo da zeli za Gvardiolom, Siti ce morati da ga utrapi za manje nego sto realno vredi. Pritom je sad u dobroj formi. To se lako menja. Mozda za dve godine ne bude bitan...