Stavljena tačka na jednu od najboljih evropskih liga!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 02.04.2020.
13:42
Izvor: Sportske.net

Doneta je odluka.

EPA-EFE/JuanJo Martin
EPA-EFE/JuanJo Martin

Povezane vesti

Iako većina nacionalnih saveza želi po svaku cenu da se fudbalski šampionati nastave, Belgijanci nisu hteli ništa da prepuštaju riziku.

Kako javljaju tamošnji mediji, sezona u belgijskoj Jupiler ligi je otkazana, a proglašen je i šampion.

Nakon 29 odigranih kola Klub Briž je bio prvi na tabeli sa 15 bodova više od Genta, pa je tako proglašen i za šampiona Belgije za sezonu 2019/20.

Gent će sa drugog mesta u kvalifikacije za Ligu šampiona, odluka je jednoglasno doneta na poslednjoj sednici, ostaje samo da se odluči da li će se igrati finala u kupu i drugoj ligi.

U Ligu Evrope će Šarleroa, Antverpen i Standard Lijež, dok bi Antverpen mogao i direktno u grupnu fazu, ako pobedi u finalu kupa proti Briža, mada još uvek nije sigurno da će biti odigrano.

Još uvek nije jasno da li će Vasland-Beveren ispasti iz lige, oni su poslednji na tabeli sa 20 bodova, ali ako bude doneta odluka da se finale druge lige između Levena i Beršota ne odigra, ostaće u Jupiler ligi.

Kazino baner
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Thursday, 02.04.2020
19:33

Sarlroa, nemoj da se inatis.

avatar
RocknRolla
Thursday, 02.04.2020
18:07

A ono pravilo gde mora da se odigra svako kolo do kraja ili se liga proglasava nevazecom? Mnogi pravni poznavaoci sa sajta su upravo pricali o tom pravilu koje su umislili u svojoj glavi... Klub Briz sa 15 bodova razlike sampion a Liverpul ima 27 bodova razlike u odnosu na pratioca prvog pa im se titula dovodi u pitanje. Sramota.

avatar
INTERnacionalist
Thursday, 02.04.2020
15:43

..ako ne i najbolja

avatar
NikkiCFC
Thursday, 02.04.2020
15:42

Po ovoj logici i Partizanu treba da se da ABA liga.