Start iz snova, Radovan Ćurčić ređa pobede!

Autor: Beta Beta
subota 26.05.2018.
17:48
Izvor: Beta

Srpski stručnjak preporodio svoju novu ekipu. Od njegovog dolaska znaju samo za pobede!

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Trener tajlandskog Muangtong junajteda Radovan Ćurčić rekao je danas da je fudbal u tom delu Azije u velikoj ekspanziji, da su ulaganja u klubove velika, i istakao da ga raduje što su srpski treneri na dobrom glasu u tom delu sveta.

"Fudbal u ovom delu Azije se nalazi u velikoj ekspanziji, ulaganja klubova su velika, a gotovo svi klubovi imaju strance koje bi poželeo i svaki naš klub. Najviše ih je iz Brazila i Argentine, ali ima i Španaca... Prave ozbiljnu razliku. Moj klub ima peh da su neki stranci dugo već povredjeni, tako da se snalazimo u hodu. Zato možda i naše pobede imaju posebnu težinu za ovdašnje uslove, jer se oslanjamo uglavnom na domaće igrače", rekao je Ćurčić.

Muangtong junajted je vezao pet kola bez pobede, a onda je dolaskom bivšeg selektora reprezentacije Srbije upisao tri pobede zaredom.


Posle dva trijumfa na domaćem terenu, ekipa Radovana Čurčića je danas gostovala Pataji i upisala ubedljivu pobedu od 4:0, iako je od 12. minuta imala igrača manje na terenu.

"Za naše uslove to je gostovanje kao u Ivanjici, uvek nezgodno, teško za svakog protivnika. Ostali smo rano sa igračem manje, već posle 12 minuta igre, ali zahvaljujući taktičkoj disciplini, uspeli smo u trenutku nemoguće, postigli dva gola do kraja poluvremena, a onda u nastavku čekali priliku i završili posao", rekao je on.

Čurčić je naveo da je svaki dan na Tajlandu "neko novo iskustvo".

"Meni je drago što su srpski treneri na dobrom glasu u ovom delu sveta. I svaki dan nam je kao prvi, jednostavno očekivanja su velika, a uspeva samo uspeh. O nekom samozadovoljstvu je besmisleno pričati, tako da smo mislima već okrenuti narednom meču", rekao je Čurčić.

Muangtong junajted, koji je pre nekoliko godina do titule vodio Slaviša Jokanović, trenutno je četvrti na tabeli sa 30 bodova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 26.05.2018
18:37

kakav crni fudbal na Tajlandu?! Gledao sam jednu utakmicu tajlandskog prvenstva zbog tiketa i to veze nema sa fudbalom.Svaka njima čast za terene,ali navijači pa igrači,njihova kondicija,pasovi,kontrola lopte,taktika sve je izuzetno užasno.Daleko su oni od ozbiljnog fudbala još 20 godina.

avatar
bagra
Saturday, 26.05.2018
17:54

Prevara od trenera