Stari dobri Dijego Košta i pobeda Atletiko Madrida!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 06.01.2018.
14:50
Izvor: Sportske.net

Atletiko pobedio, Dijego Košta obeležio meč.

EPA-EFE/Rodrigo Jimenez
EPA-EFE/Rodrigo Jimenez

Povezane vesti

Deset žutih i jedan crveni karton danas je pokazao sudija Montero u meču Atletiko Madrida i Hetafea, što vam dovoljno govori kako se danas igralo na stadionu "Vanda Metropolitano" u Madridu.

Gradski derbi pripao je Atletiku, slavili su izabranici Dijega Simeonea sa 2:0, ali nisu bili toliko bolji tim u polju, jednostavno su koristili svoje šanse i na iskustvo dobili ovaj meč.

Prvi gol smo videli nakon greške gostiju na sredini terena, pokušali su petom atraktivno da nastave svoju akciju, pas je presečen, lopta je došla do Grizmana koji sjajnim trkom ide ka kaznenom prostoru, da bi ostavio loptu za Koreu koji pogađa spoljnim delom stopala za 1:0.

Igrao se 18. minut, a nakon toga dosta nesportskih poteza i jednih i drugih, ni žuti kartoni nisu pomagali.

Dijego Košta je po prvi put nakon povratka u Atletiko igrao prvenstvenu utakmicu i odmah je postigao gol.

Akcija je tekla sjajno, po desnoj strani, Vrsaljko je uposlio Koštu koji nije imao problema da postigne gol, ali je problem nastao nakon toga.

On je gol odmah proslavio sa navijačima Atletika tako što se okačio na ogradu, po pravilima fudbalske igre to je žuti karton, drugi za njega, ostavio je Atletiko na cedilu do kraja ove utakmice.

Ipak, gosti nisu ozbiljnije pretili Atletiko Madridu koji je sa Himenezom umesto Koree do kraja odlučio da se brani i u toj nameri su u potpunosti uspeli.

Dakle, još jedna pobeda Atletiko Madrida, nisu dozvolili da uđu u lošu seriju nakon poraza od Espanjola prethodnog kola.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke