Stanojeviću uručen otkaz!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 05.11.2018.
12:13
Izvor: Sportske.net

Bivši trener FK Partizan Aleksandar Stanojević neslavno je završio mandat u Al Kadisiji.

Epa/Sergey Dolzhenko
Epa/Sergey Dolzhenko

Povezane vesti

Srpski fudbalski stručnjak Aleksandar Stanojević nije se dugo zadržao na klupi Al Kadisije.

Klub iz Saudijske Arabije doneo je odluku o smeni bivšeg trenera Partizana nakon razočaravajućih rezultata na startu nove sezone.

Al Kadisija se trenutno nalazi na pretposlednjoj poziciji na tabeli sa samo 4 osvojena boda iz osam utakmica, zbog čega se klub zahvalio Stanojeviću na dosadašnjoj saradnji.

"Menadžment kluba odlučio je da raskine ugovor sa Stanojevićem i sa stručnim štabom, a tu ulogu će privremeno obavljati asistent Abdulaziz Al Biši", saopštio je klub iz Konbara.

Stanojević je ulogu šefa struke u Al Kadisiji preuzeo krajem maja nakon razočaravajuće sezone u kojoj je ovaj klub zauzeo dvanaest mesto na tabeli.

Srbin je na klupi Al Kadisije zamenio Brazilca Paula Bonamiga a parafirao je ugovor na godinu dana. Na kraju se ispostavilo da se u Saudijskoj Arabiji zadržao manje od šest meseci.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Agent Provocateur
Monday, 05.11.2018
14:19

Ulazu mnogo ali mislim da ce svetsko 2022 definitivno oznaciti kraj za fudbal i zemlje sa tih podrucja. Ne igra se fudbal u pustinji, jedno je ulagati novac u fudbalske zemlje a drugo je vestacki uciti ljude da vole i rade nesto sto im nije u prirodi.

avatar
DekiStankovic5
Monday, 05.11.2018
13:47

Pa neka dodje sad u Partizan kad je tesko???A ne kad je bilo lako protiv Lekica,Kadua,Ignjatijevica,Gume Bogdanovica,Kaludjerovica i ostalih ispod prosecnih fudbalera,plus ledja koja je imao plus tim,neka dodje sad u svoj voljeni klub koji mu je dao toliko toga.

avatar
T. Henry
Monday, 05.11.2018
13:23

Toliko hvaljeni trener od strane grobara