Stanković neće produžiti ugovor sa Interom

Autor: Beta Beta
četvrtak 30.06.2016.
20:15
Izvor: Beta

Menadžer Intera i proslavljeni reprezentativac Srbije Dejan Stanković odlučio je da ode iz kluba i predje na novi posao, objavio je danas italijanski fudbalski prvoligaš.

Beta/Christian Brun/Keystone via AP
Beta/Christian Brun/Keystone via AP

Povezane vesti

Stanković je kao igrač proveo 10 godina u klubu, a prošlu sezonu je proveo kao menadžer Intera. Ipak, odlučio je da napusti Inter.

"Drago mi je što sam mogao da uradim nešto za ovaj klub kao funkcioner. Inter je moja kuća i ovo je bilo čudesno iskustvo, za koje sam siguran da će mi pomoći u sledećoj fazi moje karijere. Sada nam se razilaze putevi i novi izazovi nas čekaju, ali ću ove boje uvek nositi u svom srcu", rekao je Stanković.

Nekadašnji igrač Crvene zvezde osvojio je u Interu pet titula prvaka Italije, četiri nacionalna kupa, četiri superkupa, Ligu šampiona i svetsko prvenstvo klubova. Za "nerazure" nastupio je ukupno 326 puta.

"Spisak osvojenih trofeja na pravi način oslikava kakav je igrač bio i kakav je ratnički duh pokazao noseći crne i plave boje, na terenu i van njega. U bici za bitkom...Jednom Interista, uvek Interista. Hvala na svemu, Deki, i sa srećom u tvojoj budućoj karijeri", navodi se u saopštenju kluba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Co fa ra
Sunday, 03.07.2016
14:26

covek zbog kog sam zavoleo inter i fudbal... zauvek interista!

avatar
Brat Rodrigoo
Thursday, 30.06.2016
22:52

Dje god da odes, uvijek ces biti jedan od nas. Sve najbolje, Deki!

avatar
Joker96
Thursday, 30.06.2016
20:41

Hvala legendo, njegova ljubav prema crno-plavom dresu se nikad nije dovodila u pitanje.