Šta to Milan i Jugoslavija imaju zajedničko?

Autor: Boban Filipović
petak 22.01.2016.
17:09
Izvor: Sportske.net

Siniša Mihajlović je na vrlo slikovit način pokušao da objani gde najviše 'škripi' kod 'Rosonera'.

BETA/AP Photo/Antonio Calanni
BETA/AP Photo/Antonio Calanni

Povezane vesti

Na konferenciji za novinare pred prvenstvenu utakmicu Milana sa Empolijem u gostima, Miha se dotakao teme koja bi mogla da bude veoma interesantna ljubiteljima fudbala na ovim prostorima.

"Počatvovan sam što treniram ovako dobru grupu fudbalera, ali bez discipline ovaj tim ne može da uradi ništa.

Ja sam kao igrač bio član reprezenatcije Jugoslavije koja je imala izvanredne pojednice, ali nikada nije uspela da napravi ništa veliko jer je tamo svako radio šta je hteo!"
ponetirao je Mihajlović.

Trener 'Rosonera' je nahvalio ekipu Empolija, koja je jedno od najprijatnijih izeznađenja ove sezone u Kalću i istakao da njegovi puleni nikako ne smeju da potcene rivala niti da se pomame nakon pobede nad Fiorentinom u prošlom kolu.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Friday, 22.01.2016
18:51

Bez ikakog omalovazavanja ali ekpa sa Mijatovicem, Mihajlovicem, Savicevicem, nikako ne moze da se poredi sa ekipom sa Kuckom, Bonaventurom i bakom kao najboljima. Onu reprezentaciju je rat unistio, a Milan je unistio to sto su gazde se pogubile, sto su dovoljeni amateri.

avatar
Don Silvio
Friday, 22.01.2016
21:34

tacno sve sto je napisano ali ima i istine u ovom sto je izjavio miha bare sto se tice nase reprezentacije, a definitivno bii i njegova ekipa imala bolji rezultat da imaju vise discipline u igri al to je do trenera

avatar
Fausto87
Saturday, 23.01.2016
09:57

Vratiti Leonarda za sefa skauting tima,ali posto se dobro zakacio sa Galijanijem od toga nema nista,to je covjek koji je nasao Kaku....ako nema klub dovoljno incoma za kreiranje transfer buzdeta trebao bi se okrenuti malo boljem skautingu.

avatar
Saturday, 23.01.2016
02:02

to svakako. Svi su nedisciplinovani, ali nije to bas uvek do trenera, on moze samo takog da otstrani ali u Milanu posle skim da igra?

avatar
Armin Barakovic
Friday, 22.01.2016
18:16
avatar
REVOLT SPT
Friday, 22.01.2016
18:15

Ljudi, ode Cerci na pozajmicu Hahaha Sajonara, kuzdravi trogloditu, sada neka se AM pati sa tobom, a pre njih Djenova:-) Luiz Adriano ce najverovatnije u Volfsburg, eto malo radosti za hejtere njegovog lika i dela:-D

avatar
REVOLT SPT
Friday, 22.01.2016
18:13

Mene:-D Ma, kakvo potcenjivanje, Empoli je odlicno plasiran na tabeli i bio bih prezadovoljan bilo kakvom i bilo kojom pobedom, moze i 1:0!!!