Šta to Alegri sprema za feštu u Ferari? Ronaldo dobio "voljno", ima i loših vesti!

Autor: Stefan Matić
petak 12.04.2019.
16:33
Izvor: Sportske.net

Bez Portugalca u sastavu.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

"Bjankoneri" u subotu gostuju SPAL-u, osvajanjem boda na ovom gostovanju dovešće igrače Juventusa do proslave osmog uzastopnog Skudeta.

Međutim, Maks Alegri na umu ima revanš protiv Tadićevih "Kopljanika" narednog utorka tako da će meč biti igran bez prve vedete tima Kristijana Ronalda, Portugalac se skoro vratio iz povrede.

Ono što ne raduje italijanskog stručnjaka je svakako nova povreda povratnika u tim, Daglasa Koste.

Brazilac je zaigrao u remiju sa Ajaksom od 60. minuta, videlo se koliko je nedostajala njegova brzina i kreativnost, ali ubrzo po kraju utakmice nova povreda je detektovana.

Trener novog-starog šampiona je objasnio da je u pitanju povreda lista tako da se ne zna da li će Kosta biti spreman za revanš Lige šampiona, Italijan je takođe najavio povratak Kolumbijca Kvadrada i mogućnost igranja nekog od mlađih igrača "Bjankonera".

Daglas Kosta

"Nikoluzi i Kokolo će verovatno nastupiti sutra, Kin će takođe igrati, a za utorak ćemo već videti", izjavio je stručnjak Juventusa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MarioJ
Friday, 12.04.2019
18:42

Pametno treba davati šansu mladim igračima. Mozda izbije u prvi plan neko kao Kean. Veliki je to klub ima dosta mladih i talentovanih igraca ali se zbog konkurencije slabo probijaju u orvi tim. Treba ih forsirati do kraja sezone.