Šta se to dešava sa Modrićem?

Autor: Ivan Cvetković
ponedeljak 27.08.2018.
09:12
Izvor: Sportske.net

Previše čudno da bi bilo slučajno...

Epa/Vassil Donev
Epa/Vassil Donev

Povezane vesti

Real Madrid je kasno sinoć uspeo da ubedljivo slavi nakon preokreta u Đironi, na kraju je bilo 4:1 za "Kraljevski klub".

Ipak, mediji na Pirinejima bruje o jednom igraču sa klupe - u pitanju je Luka Modrić.

Hrvatski reprezentativac još uvek nije započeo utakmicu kao starter u novoj sezoni od kako se vratio u klub, odigrao je tek nešto manje od stotinu minuta računajući i produžetke u Superkupu Evrope.

Sigurno da je plasman Hrvatske u finale Mundijala dodatno otežalo vezisti da se osveži i vrati u takmičarski ritam, ali mnogi vinovnici finala su već uveliko na terenima širom Evrope.

Nekako diskretno se provlači zaključak da je u pitanju svojevrsna mala osveta Florentina Pereza koji tako želi da "kazni" Modrića koji je ovog leta želeo u Inter.

Kao što znamo, hrvatski reprezentativac nije uspeo u toj nameri, pa je najavljena i tužba od strane predsednika madridskog kluba na adresu njegovog agenta Vlade Lemića.

A možda je to sve samo zamisao Julena Lopetegija, ko zna...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Badr Hari
Monday, 27.08.2018
17:29

Disidendima sledi kazna, sasvim prirodno za većinu klubova, a ni Real naravno nije izuzetak. :D

avatar
GrobaroooS
Monday, 27.08.2018
11:24

Zasto dopustaju Perezu da i dalje unistava Real?? Posle Robalda i Zidana koji su samo zbog njega otisli, sad krenuo i na Modrica...

avatar
Los Vikingos
Monday, 27.08.2018
10:31

Pa kako ne razmislite malo, normalno je da nece igrati cele meceve narocito protiv Hetafea i Girone jer nije potpuno spreman. Modric je bio na produzenom odmoru i nije trenirao, a takvog igraca je opasno pustiti da igra odmah. Uostalom ne igra ni Varan, pa o njemu ne pisete ovako :D

avatar
Misosesic
Monday, 27.08.2018
09:43

Lopetegi ce vise forsirati Iska i Spance ove sezone Kros i Kazemiro su neprikosnoveni i mladji od Modrica.A ovo može biti i mali pritisak i poruka Modricu ili potpisi novi ugovor ili ce biti klupa cele sezone.

avatar
MSSZRMK
Monday, 27.08.2018
09:28

Modrić je u godinama i treba polako sa njim.Imao je kraći odmor od ostalih,ista je situacija sa Varanom.

avatar
Uncle Fester
Monday, 27.08.2018
12:12

U pravu si, ko god zna makar malo o fizičkoj spremi sportista jasno mu je da im je potrebno osvježenje poslije onako teškog i dugog mundijala, veliki klub kao Real to zna da uradi pametno, a novinari moraju da prave i izmišljaju afere gdje ih nema.