Šta se ovo dešava, pa nije ni počelo! Pobuna protiv Vlade Ivića?

Autor: Vladimir Stojanović
subota 05.09.2020.
10:07
Izvor: Sportske.net

O "Hornetsima" dovolljno govori što su promenili četiri trenera za godinu dana. Nove vesti koje stižu, nisu dobre...

EPA-EFE/ATEF SAFADI
EPA-EFE/ATEF SAFADI

Povezane vesti

Još nije jasno tačno šta se dešava, ali nešto se kuva u Votfordu.

Mediji od jutros pišu o pobuni, nezadovoljstvu većine igrača, ne načinom rada, već odnosom Vlade Ivića prema njima. Srpski trener je navodno, teško je naći pravu reč, odbojan, odnosno veoma hladan i već se sukobio sa većinom igrača.

Zbog toga su oni, kako tvrde mediji nezadovoljni i već spremni da podignu glas pre početka sezone.

Votford je doveo Ivića u avgustu, četvrtog menadžera za godinu dana. Havi Grasija i povratnik Kike Sančez Flores su dobili nogu pre i tokom sezone, onda je stigao Najdžel Pirson koji je senzacionalno smenjen dva kola pre kraja šampionata. "Stršljenovi" su ispali iz lige, Hajdem Malins je čuvao klupu poslednja dva meča u PL, a onda je stigao Ivić.

Nekadašnji fudbaler Partizana je radio nakon završetka karijere prvo u školi PAOK, pa onda vodio grčki klub, nakon toga je dve sezone radio u Makabi Tel Avivu sa kojim je osvojio dve titule prvaka, 2019. i duplu krunu. I u PAOK se uspeo da uzme grčki kup, četiri trofeja za tri godine na klupi u profesionalnom fudbalu govore za sebe.

Votford ima ambiciju da se odmah vrati u elitu, nisu još prodali rekordno pojačanje Ismailu Sara, većina fudbalera je ostala na okupu, mada će sigurno neko od vodećih igrača, priča se o kapitenu Diniju napustiti klub. Bilo kako bilo, sa sadašnjim timom (doveli su iskusnog napadača Mareja iz Brajtona) imaji odličan tim, ali očigledno da se već pojavljuju problemi. Danas je generalna proba protiv Totenhema, a u Čempionšipu počinju u petak, duelom protiv Boroa.

baner

O sudbini Ivića se spekuliše, ali bilo bi zaista neverovatno da dobije otkaz posle mesec dana u klubu...

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Stefan Lazović
Saturday, 05.09.2020
20:59

Englezi se zale na neciju hladnocu

avatar
toma1980
Saturday, 05.09.2020
16:20

Jos ce Ivica da Optuze za Rasizam!
Posto Ivic ima Vazeci Ugovor.....mogu da ga Otpuste ali i da Isplate sve do poslednjeg Penija. Pa ako je neko Hladan,Odbojan....to su upravo Englezi,Irci,Velsani,Skoti.

avatar
zlogi
Saturday, 05.09.2020
14:09

Umislila gospoda da su zvezde, a nisu, pa kad dobiju hladan tus odmah je trener odbojan. Taj Ivic i kao fudbaler i kao trener je klasa za ove iz Votforda. Prosto je sramno da ekipa sa takvim fudbalerima ispadne iz lige. Neka se zapitaju da li je bas samo do trenera ili ima nesto do igraca.
ps: ako u skoli imas nekoliko ucenika sa 1 iz nekog predmeta to je do njih, ako imaju svi ucenici 1 onda je do nastavnika/profesora, ali ako promenis 4 nastavnika/profesora u toku godine i dalje svi imaju 1, onda je to propalitet razred....isto to vazi za fudbal ^^

avatar
Dorotej
Saturday, 05.09.2020
12:45

Ivić krenuo kao Kovač u Bajernu. Smrsićemu brzo konce, kao što je Miler namestio svlačionicu protiv Kovača. Svi naprasno proigrali kada je ovaj dobio otkaz.

avatar
Limenka
Saturday, 05.09.2020
10:49

Ako dobro pocne sezona, sve ce leci na svoje mesto. Treba imati srece na startu.Jos nema jake reference, gradi ih u zahtevnoj ligi. Srecno....

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Saturday, 05.09.2020
10:22

Dosao je u strsljenovo/strsljensko gnezdo. Setite se kako je onomad Stanojevic prosao u PAOK-u...