Šta se dogodilo sa Berahinom?

Autor: Nikola Miloradović
petak 23.02.2018.
19:03
Izvor: Sportske.net

Fudbaler Stouka važio je za jednog od najtalentivanijih napadača na ostrvu.

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

Momak poreklom sa Burundija prešao je u redove Stouk Sitija početkom 2017. godine, stigao je kao veliko pojačanje na "Britaniju", sa epitetom jednog od najboljih mladih napadača u Engleskoj, ali i sa etiketom problematičnog fudbalera.

Prošao je sve omladinske selekcije "Gordog Albiona", svojevremeno je bio i na pragu Totenhema, ali kako VBA nije hteo da ga pusti među "Pevce", usledili su sukobi sa upravom tima iz Birmingema, kao i sa tadašnjim trenerom "Vrećica" Tonijem Pjulisom.

U sezoni 2016/17 za njega više nije bilo mesta na "Hotornsu", usledio je transfer među "Grnčare" u januaru minule godine, a do dan danas, Berahino nije postigao nijedan gol u zvaničnim nastupima za Stouk Siti.

Ekipa Marka Hjuza se za vikend sastaje sa Lesterom, a ukoliko Berahino ne uspe da se upiše u listu strelaca, ispuniće period od dve godine bez postignutog gola u zvaničnim nastupima.

Poslednji gol postigao je u dresu VBA, još 27. februara 2016. godine, protiv Kristal Palasa.

Mediji iz Engleske pišu da je Berahino pored problema sa povredama imao i velike probleme van terena, navodno je još dok je bio u Vest Bromu bio optuživan da je konzumirao lake droge, ali je on tvrdio da mu je narkotik sipan u piće u jednom noćnom klubu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MalaSkoljkica
Saturday, 24.02.2018
19:21

Kaze sipali mu u pice drogu, dok je jos imao povredjenu nogu, nije uspeo odmah umaci, nije znao da ce ga u klubu menadzer stici , covek ga za kaznu stavio na klupu, ne igra cak ni u kupu .

avatar
Friday, 23.02.2018
23:19

jeste bio dobar jednu sezonu ..od kako su ga stavili na klupu zbog svadje sa upravom sve se okrenulo

avatar
Normal one
Friday, 23.02.2018
20:58

Gde su ti kafici gde u pice drogu mute,santa maria della salute.