Šta se dešava sa Pablom Moučeom?

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 30.10.2017.
18:48
Izvor: Sportske.net

Znate li za koji klub igra Argentinac?

Beta/BranislavBožić/Ds
Beta/BranislavBožić/Ds

Povezane vesti

Argentinski fudbaler i momak koji je svojevremeno nosio dres  Crvene zvezde, Pablo Mouče, sada nosi dres Banfilda.

Iz Crvene zvezde je Mouče otišao kao veliki promašaj, bez postignutog gola u domaćem šampionatu, bez uticaja na igru i sa evidentnim manjkom kondicije.

Otišao je u Olimpiju iz Paragvaja, ali ni tamo nije uspeo da povrati formu, ali izgleda da konačno jeste u svom novom klubu, Banfildu.

EKipa iz Argentine je trenutno 11. na tabeli Super lige, a Mouče je jedan od boljih igrača.

Postigao je dva gola u prvenstvu, ukupno 4 u sezoni, a u duetu sa nekadašnjim saigračem iz Boke, Cvitaničem, predstavlja veliki problem za protivničke odbrane.

"Razumem se sa Darijom (Cvitaničem) odlično, ne samo na terenu jer smo i komšije. Ovo je veoma dobar klub, mogu da radim sa dosta entuzijazma i komfornosti. Ljudi koji su ovde su učinili da se osećam veoma dobro", rekao je on, a kasnije je dodao:

"Nisam se baš dobro osećao tamo gde sam igrao do sada", aludirajući na prethodnih period kada je odlazio po raznim klubovima, između kojih je bila i naša Crvena zvezda.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bokibole
Monday, 30.10.2017
21:30

nije on kriv sto se nasao ovde,kriv je onaj koji ga je u 28.godini doveo kao veliko i zvucno pojacanje koje je,ako se nevaram jedino evropsko iskustvo imao u turskom Kajseriju kada ih Prosinecki vodio.Gledao ga dok je bio u zvezdi i igrao ofanzivno krilo-zali boze para sto pukosmo na njega jer je toliko los,da ni u kup-utakmici u Celarevu njihovog beka nije mogao da prodje nijednom(a nije da nije pokusavao)!Kakva greska zvezdinih celnika jer zbog njega i onog Ruiza nije igrao npr Srnic...

avatar
Yaya Sanogo
Monday, 30.10.2017
20:10

Kad ti nisi mogao da igras u nasoj propaloj ligi, vidi se onda kakav si igrac. :)

avatar
John Terry 26
Monday, 30.10.2017
21:36

Nije bio psihicki spreman. Tad i najveci znalac ispane amater ;)