Šta se dešava sa Leom Mesijem, preko noći postao "siledžija"?

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 19.11.2019.
10:32
Izvor: Sportske.net

Argentinac nikada u karijeri nije bio ovako nervozan, baš suprotno, poznat je kao veoma korektan igrač. Šta se događa...

EPA-EFE/ABIR SULTAN
EPA-EFE/ABIR SULTAN

Povezane vesti

Leo je protiv Brazila pokazivao protivničkom selektoru da ućuti.

Tite je tražio žuti karton za Mesija, što jeste nesportski, ali Argentinac nikada nije obraćao pažnju, niti se ovakvim gestovima upuštao u raspravu.

Tijago Silva ga je žestoko kritikovao, rekao da kao jedan od sportista kome se najviše dive na svetu, mora da vodi računa i da je nepristojno tako se ponašati na terenu.

Mesi nije komentarisao navode kapitena Brazila, rešio je meč, postigao jedini gol, mnogi su to podveli pod veliku tenziju, odnosno rivalstvo sa Brazilcima.

Ali, juče je na red stigao Edinson Kavani.

Urugvajac i Argentinac su razmenili uvrede, "Matador" nije nevin u ovoj situaciji, u stvari on je pitao Mesija, "da li želi da se tuče sa njim", Leo je odgovorio, "Kad i gde god hoćeš".

Jasno, bio je isprovociran, ali on obično na ovakve stvari ne obraća pažnju, a i suviše je veliki igrač da bi se uplitao u ovakve razgovore sa Kavanijem.

Nije postojala neka presija, prijateljski je meč, završeno je 2:2, Mesi je sa penala spasao svoj tim poraza u finišu utakmice u Tel Avivu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

16 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Bádr Hari
Tuesday, 19.11.2019
21:55

opet marketing izlizanog pravi losu sliku o mom idolu. :D

avatar
noxovac993
Tuesday, 19.11.2019
20:35

Ajde sta ste ga napali, sad ce da place i da se povuce iz reprezentacije po hiljaditi put.

avatar
Badr Hari
Tuesday, 19.11.2019
14:03

I ne samo to, tri puta je pljunuo na travu... skandalozno... :(

avatar
Logika i argumenti
Tuesday, 19.11.2019
13:38

Tako je,neko bi se potukao na keca sa visim i tezim od sebe a neko bi potrcao u zagrljaj Badra Harija...

avatar
Čeki
Thursday, 21.11.2019
12:24

To nije demagogija, to vam je realnost koja vas, ocigledno, ubija. Mesi nikad nece uraditi ono sto je npr. Ronaldinjo: postici gol svakim delom tela, a ako ces o protrcavanju i lepljenju za nogu, pa Ronaldinjo sta je radio s loptom igraci nisu smeli ni da mu pridju. Maradona je to sto je Mesi radio, radio zatvorenih ociju.

avatar
Čeki
Friday, 22.11.2019
23:40

Pa opet vecina ljudi postuje vise Ronaldinja, velicaju ga vise od ove dvojice danas (samo Barsini navijaci uglavnom uzdizu Mesija) jer je radio svasta i znao je svasta, to sto on sam kaze da je Mesi bolji ne mora da znaci da se ostali slazu sa njim. Za mene je Ronaldinjo bolji od Mesija, pa i ostalih danasnjih igraca, jer bukvalno posle provoda gde se napije dodje sutradan na utakmicu i napravi pometnju na terenu. Ne zovu njega za dzabe "Mocart", "umetnik" i "poslednji koji je igrao fudbal sa osmehom". Jer nisu sve te price i ti hvalospevi na njegov racun za dzabe, uostalom on je Mesiju dosta pomogao i Mesi se ugledao na njega, ali po meni opet nema tu raznovrsnost ko Ronaldinjo i sta je sve radio. Sportski pozdrav.

avatar
Logika i argumenti
Friday, 22.11.2019
00:03

Mesio je dao gol svim delovima tela ukljucujuci i rukom koji je bio priznat,samo jos nije da genitalijama i zadnjicom...Nista nas ovde ne ubija jer mi za razliku od nekih vidimo sta je realnost.Sto se tice Ronaldinja i Maradone to su gluposti...Ronaldinjo je imao fintu da proturi kroz noge i na tome mu svaka cast al sve ostalo je Mesi jaci sto i sam Ronaldinjo priznaje u deset razlicitij intervjua tokom ovih godina...Od Maradonr je Mesi bolji u svakom segmentu igre to necu ni komentarisati vise jer deluje smesno...Ja se stvarno osecam kao da me ubedjujes tipa Fijat je bolji od Ferarija i to me niti boli niti mi tesko pada vec mi je smesno 😂.Sportski pozdrav

avatar
Steffmajster
Tuesday, 19.11.2019
13:22

a sta je lose uradio Messi??? Ja verujem da vecina muskaraca u toj situaciji bi odreagovali na isti nacin.. (kad god hoces) tako da ne dizite preveliku famu i ne pokusavajte da "ocrnite" najveceg ;)

avatar
Čeki
Tuesday, 19.11.2019
16:20

Najveci nije, zna se koji su to igraci: Pele, Maradona i Ronaldinjo. Onostosu oni radili na terenu, statistika ne moze da pokaze.

avatar
Logika i argumenti
Thursday, 21.11.2019
00:10

Sta su to oni radili bolje od Mesija leba ti? Ovaj prodje petoricu sa pola terena plus golmana i da gol,doda pas kroz cetvoricu i trci sa loptom u punom sprintu a ona mu ne mice od noge...Mani nas te demagogije...

avatar
BlueBoy84
Tuesday, 19.11.2019
18:14

U čemu? U klikerima. Koji kontrast najveći, a hobit. Svaka čast. Slatko sam se nasmejao

avatar
Stratford
Tuesday, 19.11.2019
13:03

Samo pokazuje pravo lice koje uspješno skriva godinama, osim na momente kao što su ovi

avatar
Rise up
Tuesday, 19.11.2019
13:01

Vi kao da nikad niste igrali fudbal. Tokom utakmice se dosta toga kaze protivniku, dolazi do carki i svadja. Posle utakmice se pruzi ruka i sve se zaboravila.Ne znam cemu cudjenje kada se ovde radi o juznoamerikancima koji su bas temperamentni i za njih nema prijateljskih meceva.

avatar
Don Andres
Tuesday, 19.11.2019
12:31

Ovo je za juznoamerikance kao da su otplesali valcer..

avatar
_mladenq
Tuesday, 19.11.2019
12:25

kako preko noci, pa ja sam mislio da messi vec preko deceniju ne samo sto kontrolise sudbine svih na terenu, nego i citave planete?

avatar
REVØLT
Tuesday, 19.11.2019
11:35

Smejurija, Kavani bi ga izravnao kao asfalt.