Šta se dešava sa Boaćijem? Evo šta je Milojević otkrio novinarima!

  • Autor: Pavle Knežević

  • 13. februar 2018.

  • 20:59

  • Izvor: Sportske.net

  • facebook
  • twitter
  • email

Trener Zvezde kaže da je očekivao i ovakvu utakmicu i ovakvog protivnika. Drago mu je da tim stvara šanse, a ući će kad bude trebalo.

Šta se dešava sa Boaćijem? Evo šta je Milojević otkrio novinarima!
Foto: Beta/Branislav Božić
Trener Crvene zvezde Vladan Milojević veruje da je važno da je njegov tim stvarao šanse protiv CSKA, a realizacija će se popraviti treningom. Šanse su iste kao što su i bile, veruje on.

"Mogu da budem zadovoljan igrom u većem delu utakmice. Oba tima su igrala posle pauze, a velika je razlika između prijateljskih i takmičarskih utakmica. Generalno smo očekivali ovakav CSKA kakvog smo danas videli...Očekivali smo tvrdu utakmicu, jer je ovo tek prvo poluvreme u dvomeču.

Mislim i dalje da je CSKA favorit, to je ozbiljna ekipa, ali smo i mi danas pružili korektnu partiju, dobru igru. Imali smo nekoliko izglednih situacija, ali to je ono o čemu sam pričao, da odbrana CSKA, još da je igrao Ignaševič, ima odigranih 1.000 odigranih utakmica zajedno. Ozbiljna odbrana u Evropi sa liderom Akinfejevom, koji je pokazao svoju klasu
", rekao je Milojević.

Utakmica je završena 0:0, ali Zvezda je imala više šansi. Da li ste nezadovoljni rezultatom zbog toga?

"Šanse k'o šanse, dobro je da ih pravimo. Danas se pokazala klasa Akinfejeva, takve su utakmice, u njima nema mnogo šansi, tko da treba i najmanja da se iskoristi. Pravili smo šanse i protiv Zenita, ali nije bilo realizacije. Radićemo na treningu na tome. Dobro je da pravimo šanse, a ima i ta stvar da možda uđe kada je najpotrebnije i najslađe", rekao je Milojević.

Da li su Zvezdine šanse sada veće ili manje?

"To je hipotetičko pitanje u ovom trenutku. Sigurno da ćemo i kolega i ja analizirazi ovu utakmicu i probati da ispravimo greške. Kakve god da su bile šanse pre ove utakmice, takve će biti i u Moskvi. CSKA je favorit, nismo bežali od toga. Znali smo da možemo da se nosimo sa svima, da se nikoga ne plašimo. Imamo osam dana da se sredimo, a imamo i domaće prvenstvo između", rekao je Milojević.

On je kazao da Boaći nije bio u sastavu preventivno.

"Osetio je bol, a teren je izuzetno težak. Nismo hteli da rizikujemo ništa. Postojao je veliki rizik od obnavljanja povrede. Nikada neću rizikovati sa zdravljem fudbalera, ali očekujemo da će biti spreman za revanš, za prvenstvo ne znam", rekao je Milojević.
  • facebook
  • twitter
  • email

Ne propustite

Komentari