Šta saigrači zameraju Pogbi i zbog čega se čude Murinju?

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 21.02.2018.
10:45
Izvor: Sportske.net

Mnogi veruju da je njegovo ponašanje nedopustivo, ali se i čude što Murinjo nije čvršći...

Beta/Martin Rickett/PA via AP
Beta/Martin Rickett/PA via AP

Povezane vesti

Pol Pogba se večeras vraća u sastav Junajted protiv Sevilje. Pošto je bio misteriozno sklonjen iz tima, i niko ne zna da li je u pitanju povreda, bolest ili svađa i dovođenje u pitanje Murinjove taktike, on će večeras u Andaluziji zauzeti mesto u timu.

Ali, problem ostaje isti, Murinjo ne odustaje od svoje postave u kojoj Pogba čini tandem sa Matićem, Francuz neće dobiti veću slobodu u igri što je navodno tražio od menadžera, a ispred njega će igrati Lingard, po bokovima Sančez i Marsijal, dok će napad predvoditi Lukaku.

Engleski mediji pišu da Pogba prilično nervira saigrače svojim ponašanjem i da oni smatraju da više nije mlad i da bi trebalo da se uozbilji.

Navodno, insajderi iz svlačionice u najboljem slučaju opisuju njegovo ponašanje kao ekscentrično, a neki kažu da je detinjast i da više obraća pažnju na frizure i način radovanja, nego na samu igru.

Mediji smatraju da je prošlo i više nego dovoljno vremena, da mora da preuzme odgovornost, a neki igrači se čude Murinjovoj popustljivosti, u nekim drugim situacijama, recimo kad je Marsijal bio u pitanju, on je reagovao drugačije i mnogo čvršće.

Juče je Murinjo branio Pogbu, ponovo je rekao da nije fer da mu se cena lepi na leđa i da visina transfera ne utiče na očekivanja, ona su od svih njegovih igrača najveća.

Pa ipak, mediji insistiraju da mora da igra mnogo bolje, a naš stav ste verovatno pročitali, čini se da je Junajted imao nešto drugo u vidu kada je platio Juventusu svetski rekord za Pola Pogbu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MaNcHesTeR_ed
Wednesday, 21.02.2018
19:13

Primaju nenormalne plate, boli njih sve uvo dal igrali dobro ili lose.

avatar
NikkiCFC
Wednesday, 21.02.2018
18:28

Sta je ostalo od Fergusonovog Mancestera ccc. Znas kad bi on dozvolio da mu igraju igraci kao Pogba i Lukaku? Nikad! Ocekivao sam se da bar Murinjo bude cvrsci bas me je sokirao kad je dopustio da dodje Lukaku letos samo zato sto je Pogbin drug. Mada nije ni imao izbora jer je Real odbio ponude za Moratu.

avatar
mr.wolf
Wednesday, 21.02.2018
18:25

A zasto ste objavili onaj tekst o Pogbi, a niste dozvolili komentarisanje ? Da nije mozda zato sto ono nije tekst novinara vec ulicno pisanje, sto je.najgore iznose se necija misljenja koja nemaju veze sa poznavanjem fudbala. I ja tako mogu da pisem svakakve gluposti za bilo kog igraca, ali me to ne cini novinarem. Hajde sada smekerski prihvatite kritiku i objavite komentar, ali i ja i vi znamo da nema.nista od toga.

avatar
lonchy2909
Wednesday, 21.02.2018
16:39

Pogba ce biti najbolji kada bude najbitnije.

avatar
MalaSkoljkica
Wednesday, 21.02.2018
16:37

Zameraju mu sto jede burek Kanteu sa glave.

avatar
Pantokrator Alfa
Wednesday, 21.02.2018
15:48

Murinjo bi lako spustio njega, da se fudbal poslednjih godina nije ovoliko izvitoperio. Naravno da Pogba nije doveden u Mancester samo zbog fudbala. Koliko je bitan fudbalski za tim, toliko pa i vise od toga je bitan upravi zbog marketinga i prodaje dresova.

avatar
scofield
Wednesday, 21.02.2018
15:42

Tacno, nije vise balavac a i dalje se tako ponasa. Nikako da preuzme odgovornost i da pokaze da se bez njega ne moze, da bude tipa kao sto je Modric u Realu. Ili mi svi previse ocekujemo od njega, precenjujemo ga?

avatar
MalaSkoljkica
Wednesday, 21.02.2018
15:27
avatar
II Plava Horda II
Wednesday, 21.02.2018
15:02

Procitali smo vas stav o Polu Nejakom, sve je tacno. Moram da vas pohvalim sto niste dozvoljavali ostavljanje komentara, ipak pored takvog texta nebi bilo lepo da ove nesretne junajtedovce i mi trolamo, ipak vecih paljevina od njih nema :DDD

avatar
Stabber
Wednesday, 21.02.2018
14:36

Pogba, nikakav igrac, ne smatram ga nekim igracem vise.

avatar
theDarkKnightRises
Wednesday, 21.02.2018
13:47

Pogba kje veceras da pokida. GGMU!!!

avatar
VANDAL_boys
Wednesday, 21.02.2018
13:43

Pogba i Murinjova teorija fudbala ne idu nikako zajedno.

avatar
Wednesday, 21.02.2018
13:12

aman ljudi ne smarajte vise. Jedinu bolju statustiku u svih pet liga od veznih ima de brujne. Ali je pogba igrao skoro 10 meceva manje...a per minut skoro duplo manji od de brujne. U svakoj utakmici on i de gea su najbolji igraci junajteda i to ubedljivo. Nzm sta ocekujete da uradi igrac ciji tim igra defanzivno. Mene fascinira kako je i ovu statistiku nagurao pored ove taktike. Videli smo de brujnea u murinjovoj taktici...nigde se nije video.

avatar
Маркус19
Wednesday, 21.02.2018
12:34

Све док Лингард буде играо 10ку, нема нама радовања...