Šta Pep kaže o svom novom, ljutom rivalu?

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 10.01.2019.
12:01
Izvor: Sportske.net

Gvardiola progovorio o novom šefu struke gradskog rivala.

EPA-EFE/NIGEL RODDIS
EPA-EFE/NIGEL RODDIS

Povezane vesti

Mančester siti u ponedeljak u okviru 22. kola Premijer lige očekuje nezgodan meč sa Vulverhemptonom, koji je uspeo da ostane neporažen u prvom susretu ekipa ove sezone, a Vulvsi su kasnije demonstrirali i da su prava noćna mora za najjače timove elitnog ranga.

Svestan je Španac da ga očekuje težak meč, a tokom konferencije za novinare iskoristio je priliku i da prokomentariše novog trenera Mančester junajteda Ole Gunar Solskjera.

Norvežanin je sredinom decembra nasledio Murinja, vezao je četiri pobede u Premijer ligi, potom je slavio i u FA kupu, te se slobodno može reći da ima start iz snova na klupi "Đavola".

"Njegov početak je mnogo bolji od mog, ja sam izgubio prvu i odigrao nerešeno u drugoj utakmici.

On je dobio sve utakmie. On je mlad trener, koji beleži sjajne rezultate. Odgledao sam par minuta od utakmica koje su igrali i bili su veoma dobri.

Ali nije moje mesto da pričam o drugim protivnicima, nas iza ugla čeka težak meč sa Vulvsima
", izjavio je Gvardiola.

Mora se priznati i da je Solskjer imao sreće sa rasporedom, ali je činjenica da Junajted pod novim trenerom igra daleko bolje. Prvi pravi ispit Norvežanin će imati u narednom kolu, kada u nedelju od 17:30h bude gostovao Totenhemu na "Vembliju".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke